Gündem Ahmet Kural’ın keşif talebi reddedildi

Ahmet Kural’ın keşif talebi reddedildi

03.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ahmet Kural’ın eski sevgilisi Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada mahkeme, Ahmet Kural’ın olay yerinde keşif yapılması talebini aynı koşulların sağlanmasının mümkün olmadığını ve olay anında sanık ile şikayetçinin çıkartmış olduğu sesin desibelinin keşif esnasında ne şekilde sağlanacağının belirlenmesinin güç olduğunu belirterek reddetti.

Ahmet Kural’ın keşif talebi reddedildi

ELİF ALTIN İstanbul  Tanık Çağla Yılmaz, ifadesinde, “Gece 03.00-04.00 gibiydi, cam kenarında sohbet ediyorduk. Yan taraftaki evin Ahmet Kural’ın evi olduğunu biliyorduk. Sesler gelmeye başladı. Ahmet Kural, ‘Seni öldürürüm, o... dayak istiyorsun sen’ şeklinde şeyler söylüyordu. Zeynep arkadaşım Doğukan diye bir arkadaşımız var, ona mesaj attı. ‘Ahmet Kural evde çok kötü bir kadını dövüyor. Polisi arasak mı’ diye mesaj attı. Ancak korktuğumuz için polisi aramadık. 15-20 dakika bu sesleri duyduk. Dayak attığı kesin bir şekilde belliydi gelen seslerden. Sıla ‘Yapma’ diye bağırıyordu” dedi.

Haberin Devamı

Gençoğlu’nun avukatı Rezan Epözdemir de, “Tanık beyanları, whatsapp ve Adli Tıp raporu yeterli hususlardır. Deliller dosyayı açıklığa kavuşturmuştur. Hiçbir kadın ortada böyle bir şey yokken kamuoyuna olmamış bir olay üzerinden böyle bir iddiada bulunmaz. Kendi iffetini ortaya atmaz” diye konuştu.