Gündem Akılalmaz detaylar ortaya çıktı! Beğendikleri kadının fotoğrafını gönderip...

Akılalmaz detaylar ortaya çıktı! Beğendikleri kadının fotoğrafını gönderip...

11.02.2021 - 16:32 | Son Güncellenme:

Ankara'da büyü yapma vaadiyle dolandırıcılık yapan Suriyeli 'büyücü çetesi'ne yapılan ve 15 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Lüks içinde yaşayan bir milyonluk otomobil kullanan zanlılara, Arap müşterilerin kadın fotoğrafları gönderdiği, kendilerine kadınları aşık etmelerini istedikleri öğrenildi. İşte sıra dışı operasyona dair çarpıcı son dakika bilgi ve görüntüleri...

 Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbari çalışmalar neticesinde Suriye uyruklu 15 kişilik çetenin fal ve büyü yaptığını belirlemesinin ardından şafak vakti baskın ile gözaltına almıştı. Suriyeli büyücüler ile ilgili detaylar bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Büyücülerin, insanların dini duygularını istismar ederek hem kolay yoldan para kazandıkları, hem de servetlerine servet kattıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Gaziantep, Hatay, Kilis, Mardin bölgelerinde de faaliyet gösteren din istismarcıları, Arap ülkelerinde yaşayan kişilere büyü yapıyoruz diyerek işte böyle kandırdı.

BÜYÜ FİYATI 5 BİN 600 LİRA

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Suriyeli sahtekarlar, müşteri temin etmek için tek kullanımlık internet sitesi hazırlayarak fal ve büyü ilanı verdi. Suudi Arabistan, İran, Irak, Birleşik Arap Emirliği, Kuveyt, Katar, Mısır gibi Arap ülkelerden irtibata geçen müşteriler, 5 bin 600 lira karşılığında istedikleri büyünün yapılması için anlaştı. Para ise, yasal olmayan yollardan büyücülere gönderildi. Parayı alan büyücüler, müşteriler ile telefon üzerinden istenilen fal veya büyünün detaylarını görüştü.

Akılalmaz detaylar ortaya çıktı Beğendikleri kadının fotoğrafını gönderip...

OYUNCAK BEBEKLERİ BÜYÜDE KULLANDILAR

Altındağ İlçesinde bodrum katındaki daireyi aile oturacak diye kiralayan zanlıların, odanın bir kısmını fal ve büyü için kullanacakları heykel, oyuncak bebek, kuru kafa, yumurta, ellle dikilmiş bebek, öküz kuru kafası, mumlar, Arap alfabesi ile yazılmış metinler ile hazır hale getirdi.

Haberin Devamı

BEĞENDİĞİ KİŞİNİN FOTOĞRAFINI GÖNDERİP KENDİSİNE 'AŞIK OLMASINI' İSTEDİ

Arap müşterilerin büyücülerden ilginç taleplerde bulunarak büyü yaptırmak istedikleri ortaya çıktı. Bunlar arasında, beğendikleri kadınların fotoğrafını gönderip kendilerine aşık edilmesi, eşini veya sevgilisinin kendini bağlanması, zengin olma talebi, kıskanıp karı kocayı ayırma, çocukları olmayan kişilerin çocuk istemesi gibi istekler ile büyü yaptırdıkları öğrenildi.

BÜYÜ PARASI İLE 1 MİLYON DEĞERİNDE OTOMOBİL ALDILAR

Türkiye'ye ilk geldikleri zaman yardım alarak geçinen Suriyeli büyücüler, insanları kandırmanın kolay yolunu bulmaların ardından servetlerine servet kattılar. Milyonluk otomobiller almaya ve lüks bir yaşam sürmeye başlamaları çevre halkının da dikkatini çekti.

Büyücüler, oturdukları evleri polis baskınından koruman için güvenlik kamerası taktırdıkları görülürken sürekli olarak ikamet değiştirdikleri belirlendi. 

Akılalmaz detaylar ortaya çıktı Beğendikleri kadının fotoğrafını gönderip...

 

Yazarlar