Gündem Akşener 4 büyükşehiri kadınlara emanet etti

Akşener 4 büyükşehiri kadınlara emanet etti

28.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bugüne kadar 17 büyükşehir adayını ilan eden İYİ Parti, Adana, Antalya, Samsun ve Erzurum olmak üzere dört büyükşehiri kadın adaylara emanet etti.

Akşener 4 büyükşehiri kadınlara emanet etti

COŞKUN ERGÜL Ankara - Adana’da Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Antalya’da Nesrin Ünal, Samsun’da iş insanı İmren Nilay Tüfekçi, Erzurum’da ise Eczacılar Odası Etik Kurul Başkanı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Girişimci Kadınlar Komisyonu üyesi Canan Uçar aday gösterildi. İYİ Parti Sinop ve Karaman’da da yine kadın adaylarla girme kararı aldı. Parti bazı ilçe adaylıkları için tercihini kadın adaylardan yana kullandı. Bursa Büyükorhan, Çankırı Atkaracalar, Çorum Alaca, Edirne Enez, Eskişehir Odunpazarı, İstanbul Eyüpsultan, Güngören, İzmir Balçova, Güzelbahçe, Kayseri Develi, Kütahya Dumlupınar ve Tekirdağ Çerkezköy’de kadın adaylar gösterildi. 

Haberin Devamı

Adayın bir günü

 İYİ Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal bir gününü video ile anlattı. Geçmişte MHP Antalya Milletvekili olarak parlamentoda yer alan Ünal, “Antalya Büyükşehir Belediye başkan adaylığımdan bir günüm” başlıklı videosunu sosyal medya paylaştı. Kahvaltı hazırlığıyla başlayan videoda Ünal, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yapıyor, günü yorgnluk kahvesi içerek bitiriyor.