Gündem ALES geç başvuru tarihi belli oldu mu? ALES geç başvuru ücreti ne kadar?

ALES geç başvuru tarihi belli oldu mu? ALES geç başvuru ücreti ne kadar?

23.03.2019 - 12:07 | Son Güncellenme:

ALES geç başvurularının alınacağı tarih ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Akademik kariyer hedefleyen adayları yakından ilgilendiren ALES sınavı için başvurular 5-13 Mart tarihleri arasında alınmış, başvuru tarihlerini kaçıran adaylar geç başvuruların alınacağı tarihi araştırmaya başlamıştı. ÖSYM ALES geç başvurularının alınacağı tarihi adaylar duyurdu.

ALES geç başvuru tarihi belli oldu mu ALES geç başvuru ücreti ne kadar

ALES geç başvurularının alınacağı tarih ÖSYM tarafında adaylara duyuruldu. 2019 yılında ilki gerçekleştirilecek olan ALES sınavı için başvurular 5-13 Mart tarihleri arasında alınmış başvuru tarihlerini kaçıran adaylar ALES geç başvurularının ne zaman alınacağını merak etmeye başlamıştı. ÖSYM ALES geç başvurularının alınacağı tarihi adaylara duyurdu.

Haberin Devamı

ALES sınavı için geç başvuru işlemleri 28 Mart tarihinde ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alınacak. Adaylar aynı gün içerisinde ALES başvuru ücreti olan 180 Türk Lirasını da elektronik ortam veya bankamatikler aracılığı ile ödeyebilecek.

ALES GEÇ BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

ALES geç başvuru işlemleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden 28 Mart tarihinde TC kimlik numarası ve şifre girildikten sonra gerçekleştirilebilecek.

Yazarlar