Gündem ALES/2 sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM ALES sınav sonuçları sorgulama ekranı

ALES/2 sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM ALES sınav sonuçları sorgulama ekranı

04.10.2019 - 09:19 | Son Güncellenme:

ALES/2 sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 22 Eylül tarihinde gerçekleştirilen ALES/2 sınav sonuçları ÖSYM tarafından 8 Ekim tarihinde açıklanması bekleniyordu. ÖSYM az önce sonuçların açıklandığı bilgisini adaylar ile paylaştı. ALES/2 sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.

ALES/2 sınav sonuçları açıklandı ÖSYM ALES sınav sonuçları sorgulama ekranı

ALES/2 sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 22 Eylül tarihinde gerçekleştirilen ve akademik kariyer hedefleyen adayları yakından ilgilendiren ALES/2 sınav sonuçlarının ÖSYM tarafından 8 Ekim tarihinde açıklanması bekleniyordu. Sonuçları sorgulamak isteyen adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile sorgulanabilecek. 

Haberin Devamı

ÖSYM ALES/2 SINAV SONUÇLARINI AÇIKLADI

22 Eylül 2019 tarihinde uygulanan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2019-ALES/2) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 04 Ekim 2019 tarihinde saat 09.00'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SINAV SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ