Gündem Ambulans yerine kamyonet kasası

Ambulans yerine kamyonet kasası

10.01.2011 - 14:41 | Son Güncellenme:

.

Ambulans yerine kamyonet kasası

ADANA’nın Kozan İlçesi’nde yolda yürüyen Müslüm ve Hatice Avcı çiftine otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Müslüm Avcı, ambulansların ilçe dışında olması nedeniyle yoldan geçen bir kamyonetin kasasında hastaneye götürüldü.

Kaza, akşam saatlerinde Mahmutlu Mahallesi, Hulusi Kurdoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Bir yakınlarını ziyaret etmekten dönen 33 yaşındaki Müslüm ve eşi aynı yaştaki Hatice Avcı çiftine, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı.

Avcı çifti çarpmanın etkisiyle savrulurken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

"BÜYÜK İLÇEYE 2 AMBULANS AZ" TEPKİSİ
Kazayı Hatice Avcı hafif sıyrıklarla atlatırken Müslüm Avcı ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar olay yerinde 112 acil servisi arayarak ambulans istedi ancak, ilçede bulunan iki ambulansında ilçe dışında olduğu cevabının alınması üzerine Müslüm Avcı, 01 RM 361 plakalı kamyonetin kasasında Kozan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza yerinde bulunan bazı vatandaşlar ise "Kozan büyük bir ilçe, buraya iki ambulans çok az" diyerek tepki gösterdi.

Yaralı Müslüm Avcı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, polis Avcı çiftine çarpan otomobil sürücüsünün aranıp yakalanması için soruşturma başlatıldı.