GündemAnkara polisinin 2021'de FETÖ operasyonlarında 4 bin 724 gözaltı

Ankara polisinin 2021'de FETÖ operasyonlarında 4 bin 724 gözaltı

17.02.2022 - 16:08 | Son Güncellenme:

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün 2021'de FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlarında 4 bin 724 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 246'sı, mahkemece tutuklandı.

Ankara polisinin 2021de FETÖ operasyonlarında 4 bin 724 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün Twitter'daki hesabından yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY'ye yönelik 2021'de gerçekleştirilen operasyonlarda 4 bin 724 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınanların 246'sı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, 1244 kişi ise etkin pişmanlıktan yararlandı. Etkin pişmanlıktan faydalanan kişilerin beyanları sonucu 19 bin 856 FETÖ/PDY mensubu tespit edildi. Etkin pişmanlık teşhisleriyle daha önce haklarında soruşturma ve tespit bulunmayan 4 bin 780 FETÖ/PDY üyesi deşifre edildi. Adli ya da idari soruşturma geçirmemiş, kamu ve özel kurumlarda 'renklendirilmiş' ya da 'kripto' olarak faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen 4 bin 780 örgüt mensubu ise açığa çıkarılarak adalete teslim edildi.

Açıklamada ayrıca "Unutmayınız ki; terör örgütünün sosyal medya üzerinden oluşturmaya çalıştığı işkence ve mağduriyet algısının sebebi yapılan bu çalışmalarımızdır. Çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" denildi.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar