Gündem Ankara'da pompalı tüfekle komşu kavgası! İki kişi öldürüldü

Ankara'da pompalı tüfekle komşu kavgası! İki kişi öldürüldü

25.11.2023 - 13:58 | Son Güncellenme:

Ankara'da asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle komşular arasında çıkan tartışmada kan aktı. Hüseyin Alkan komşusu Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan'ı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından elinde tüfekle binaya girerken kameraya yansıyan Hüseyin Alkan, gözaltına alındı.

Ankara'da geçtiğimiz gün gürültü nedeniyle tartıştığı komşusunun evini tüfekle basan 72 yaşındaki adam, aynı aileden 5 kişiyi katletmişti. Bir komşu kavgası haberi de Keçiören'den geldi.

Haberin Devamı

Kentte bir kez daha komşu kavgası ölümle sonuçlandı.  Asansör tamiri nedeniyle komşular arasında çıkan kavgada iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.30 sıralarında Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi, 1409 Sokak’ta meydana geldi. Şahin apartmanında oturan Hüseyin Alkan, binadaki asansörün tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle daha önce de arasında husumet bulunan apartman yöneticisi Sema Taşkıran ile tartıştı. Kavgaya dönen olayda Hüseyin Alkan, asansörü tamir etmeye çalışan üst kat komşusu Uğur Şahan ile oğlu Mehmet Ali Şahan'a bina içinde ateş etti.

1/15

2/15

3/15

4/15

5/15

6/15

7/15

8/15

9/15

10/15

11/15

12/15

13/15

14/15

15/15

Alkan, binadan çıkarak kaçmaya çalışan Sevda Şahan ve yönetici Sema Taşkıran'a da peşlerinden gidip sokak ortasında ateş etti. 4 kişi kanlar içinde yere yığıldı.

Haberin Devamı

Ankarada pompalı tüfekle komşu kavgası İki kişi öldürüldü

 ÖLÜ, 2 YARALI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Uğur Şahan ve oğlu 10'uncu sınıf öğrencisi Mehmet Ali Şahan'ın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran ise ambulansla Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından elinde av tüfeği ile binaya girerken cep telefonu kamerasına yansıyan Hüseyin Alkan, polis tarafından gözaltına alındı.

Konuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Baba ile oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi. Ölen kişilerin feryat eden akrabalarını çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.

Ankarada pompalı tüfekle komşu kavgası İki kişi öldürüldü

"DAHA ÖNCE TARTIŞTIKLARINI DUYMUŞTUM"

Olayın tanıklarından Fadime Karaçay, "Hepsini tanıyorduk. Komşularımızdı. Tartışma çıkmış, saldırgan da silahla vurmuş. Daha önce tartıştıklarını duymuştum. Ölen adamın eşi, ‘üst komşumuzla aramız iyi değil’ demişti. Gürültüden kaynaklı ufak tefek tartışmalar yaşamışlar. İki tane cana kıydılar" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Adnan Gedikoğlu ise, "Adamın elinde tüfek vardı. Yerde bir kadın yatıyordu. Polis ekipleri geldi, saldırganı yakalayıp götürdüler. Ardından kalabalık oluşmaya başladı" dedi.

BASIN MENSUPLARINA SALDIRI

Haberin Devamı

Vatandaşlardan bazıları görevini yapmak için olay yerine gelen basın mensuplarına saldırdı. Gazetecilere sesini yükselten fiziki saldırıda bulunmak isteyen kişilere polis ekipleri müdahale etti. Korkunç olayda zaman zaman vatandaşların kendi aralarında da tansiyon yükseldi. Geniş güvenlik önleminin alındığı olay yerinde polis ekiplerinin araya girmesiyle gerginlikler bastırıldı.