Gündem Anneden Cem Muhammet'e hastanede ziyaret! 'Sarıldık, öptüm, kokladım'

Anneden Cem Muhammet'e hastanede ziyaret! 'Sarıldık, öptüm, kokladım'

26.07.2022 - 15:20 | Son Güncellenme:

Türkiye'yi sarsan olayda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet'in Antalya’da yaşayan annesi Yasemin A., oğlunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Anneden Cem Muhammete hastanede ziyaret Sarıldık, öptüm, kokladım

Olay, Bursa merkez Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmanda dairesi olan Aydın S., evini 1 Temmuz 2020'de Kamuran Pınar A.’ya (44) kiraya verdi. Kamuran Pınar A., ev sahibine oturduğu süre boyunca hiç kira ödemedi.

Haberin Devamı

Ev sahibinin kendisine kira ödemeyen Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye vermesi üzerine Bursa 4’üncü İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen davalara kiracı Kamuran Pınar A. katılmadı. Mahkeme, Mart ayında kira borcunu ödemesi için Kamuran Pınar A.’ya tebligat gönderdi. Ancak Kamuran Pınar A. kira borçlarını ödemeyince mahkeme evin tahliyesi edilmesini kararlaştırdı. Kararın ardından eve giden icra ekibi, dairenin kapısını çilingir yardımıyla açtırdı.

EVDEN ÇIKAN DRAM

Eve gelen ekipler, temizlik çalışmasına başladıkları sırada bir odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti. Kapıyı kırarak içeri giren temizlik görevlileri, çöplerle dolu odada baygın halde yatan bir çocukla karşılaştı. Çocuğun odada kilitlendiği ve tuvaletini dahi odaya yaptığının görülmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

Haberin Devamı

Çöp evde tutulan çocuk, olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yapılan incelemeler sonucu çöp evde bulunan erkek çocuğunun Kamuran Pınar A.’nın kız kardeşi Yasemin A.'nın (38) oğlu olduğu ve isminin de Cem Muhammet A. (9) olduğu belirlendi.

ÇOCUK KORUMA ALTINDA

Talihsiz çocuk hastanedeki tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

TEYZE TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından merkez Osmangazi ilçesi Setbaşı'nda bir kafede otururken gözaltına alınan teyze Kamuran Pınar A., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HASTANE ODASINDA 10 DAKİKALIK GÖRÜŞME

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki çöple dolu bir evin kilitli odasında bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet A.'nın Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., avukatı Dilek Sezgin'le adliye önünde yaptığı açıklamanın ardından oğlunu tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti. 10 dakikalık görüşmeye Yasemin A.'nın avukatı Dilek Sezgin'de eşlik etti.

Anneden Cem Muhammete hastanede ziyaret Sarıldık, öptüm, kokladım

"FOTOĞRAFLARI GÖTÜRDÜM, ONLARA BAKTI İYİ OLDU"

Haberin Devamı

Oğlunu bir gün sonra tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 10 dakikalığına ziyaret edebilen anne Yasemin A., oğlunun odasına girdiği zaman kendisini çok iyi hissettiğini ve mutlu olduğunu dile getirdi. Oğlunun hızla iyileştiğini gördüğünü anlatan anne Yasemin A., “Yeni kıyafetler giydirmişler, bir sürü hediyeler gelmiş. Gayet iyi ve mutluydu. Abur cuburlarını götürdüm, otobüste benden istemişti ama yiyememişti. Sevindi o kuru yemişlere. Anneannesi ile çekindiği fotoğraflarını götürdüm. Doğum günü resimleri vardı, onlara baktı iyi oldu. O resimlerine bakıyor şimdi. Sarıldık konuştuk, öptüm, kokladım. On dakika kalabildim içeride. Oğlum gayet iyi, şu an kendini çok iyi hissediyor. Daha da iyi olacak. Çok akıllı bir çocuk. Çocuğuma bakan görevliler, çok centilmen ve kibar olduğunu söylediler” ifadelerini kullandı.

Anneden Cem Muhammete hastanede ziyaret Sarıldık, öptüm, kokladım

(Teyze Kamuran Pınar A. tutuklandı.)

"OĞLUMUN YÜZÜ GÜLÜYOR"

Oğlunun beklediğinden çok daha iyi gördüğünü ifade eden Yasemin A., “Çok çok iyi durumda. Anneanne köftesi istemişti dün. 'Bir an önce iyileş, evde yapacağız pişireceğiz' dedim. Sarıldık, öpüştük ayrıldık ve yeniden geleceğimi söyledim. O da, ‘Tamam anne’ dedi. Görüşmemde bir sıkıntı olmadı. Her gün oğlumu görmek istiyorum. Düne göre oğlum çok iyi, yüzü gülüyor. Hızla iyileşiyor. Oğlumun hastanede bakım altında olduğuna sevindim. Benim evim bayağı bir uzak, yollarda getirip götürürken yıpranabilirdi. Çok iyi bakıldığını gördüm ve içim rahat etti. Ama benim yanımda olmasını istiyorum. Biraz daha iyileştikten sonra birlikte olacağız ben eminim” dedi.

Haberin Devamı

Anneden Cem Muhammete hastanede ziyaret Sarıldık, öptüm, kokladım

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prod. Dr. Özlenen Özkan, çöp evden kurtarıldıktan sonra tedaviye alınan 17 kilo ağırlığındaki Cem Muhammet A.'yı odasında ziyaret etti.

"MUTLUYUZ"

Yasemin A.’nın avukatı Dilek Sezgin, müvekkilinin oğlu ile görüşmesini sağladıkları içim mutlu olduklarını dile getirerek, “Hastane yönetimi yardımcı oldu, doktorlarımız çocukla ilgileniyor. Muhammet’in tedavi süreci devam ediyor, onu da yıpratmak istemiyoruz. Anne bu süreçte fırsat buldukça çocuğunu gelip görecek. Çocuğun tedavisi tamamlandıktan sonra annenin yanına almak için elimizden geleni yapacağız. Anne sabah üzgündü, kısa sürede oğlunu gördüğü için mutlu oldu. Cem Muhammet A.’nın iyileşme sürecine başlaması bizi memnun etti" diye konuştu.