Gündem AÖL online sınav giriş linki | Açık lise sınavları ne zaman bitiyor, sonuçları ne zaman belli olur?

AÖL online sınav giriş linki | Açık lise sınavları ne zaman bitiyor, sonuçları ne zaman belli olur?

04.12.2021 - 23:00 | Son Güncellenme:

Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları bugün uygulanmaya başladı. AÖL öğrencileri sınav girişi nasıl, nereden, saat kaçta yapılıyor öğrenmek için arayışa koyuldu. Online olarak uygulanan AÖL sınavları ne zaman bitiyor? AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınav takvimi ve detayları...

AÖL online sınav giriş linki | Açık lise sınavları ne zaman bitiyor, sonuçları ne zaman belli olur

2021-2022 Eğitim yılının 1. Dönem AÖL sınavları için heyecan başladı. Bugün uygulanmaya başlanan AÖL sınavlarında son gün ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı AÖL sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınavlarına katılım sağlayan öğrencilerin bilmesi gerekenler...

Haberin Devamı

AÖL SINAV GİRİŞİ NASIL, NEREDEN, SAAT KAÇTA YAPILIR?

Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemine online sınav kapasitesinde giriş yaparak online sınav uygulamasına katılacaklardır. Sınav başvurusu olmayan ve tüm derslerinden sınavını tamamlayan öğrenciler sınav süresinin sonuna kadar AÖK Bilgi Yönetim Sistemine giremeyeceklerdir. 09:30'dan, 23:59'a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.

AÖL ONLİNE SINAV İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL ONLİNE SINAVLARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Açık öğretim kurumları 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem sınavları için online sınav sistemi 04.12.2021 (saat 09.30’dan) - 10.12.2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında açılacaktır.

AÖL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

AÖL sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bilgi yayımlanmadı. Konuya ilişkin tarih duyurulduğunda haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.