Gündem Arabada cinsel ilişkiye 'direnme' davası

Arabada cinsel ilişkiye 'direnme' davası

11.09.2021 - 09:58 | Son Güncellenme:

Belgrad ormanında araç içerisinde cinsel ilişkiye giren bir çift polislere yakalanınca olay çıkardı. Üzerlerini giyip dışarı çıkmalarını isteyen polis ve bekçilere hakaret eden çift araçtan indikten sonra da görevlilere saldırdı. Polis memuru ve bekçilerin şikayeti sonrası iki sevgili hakkında 5 yıl 3 aya kadar dava açıldı.

Arabada cinsel ilişkiye direnme davası

Damla GÜLER / İSTANBUL
İstanbul’daki Sarıyer Belgrad ormanında 9 Ekim 2020 tarihinde saat 21:00 sıralarında devriye gezen 3 bekçi ve 1 polis memuru orman içerisinde park etmiş bir arabanın içerisinde hareketlilik fark edince arabaya doğru yaklaştı. Araç içerisinde çıplak vaziyette birbirlerine sarılmış bir çift gören görevliler şahıslara üzerlerini giyip dışarıya çıkmalarını söyledi. Bunun üzerine kolluk görevlilerine hakaret etmeye başlayan çift daha sonra polise saldırınca davalık oldu. Savcılık görevlilerin şikayeti üzerine soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Soruşturmayı tamamlayan İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, söz konusu aracın park halinde olduğu ve içinde hareketlilik görülünce görevlilerin şüphelendiği anlatıldı. Yapılan kontrolde 38 yaşındaki H.Ç. ile 35 yaşındaki M.D.’nin araç içerisinde çıplak vaziyette birbirlerine sarılmış şekilde olduklarının tespit edildiği anlatılan iddianamede, H.Ç ve M.D’nin araç dışına davet edildikleri anlatıldı.

İddianamede araçtan inen H.Ç’nin bekçi İ.Ç’nin boğazsını sıktığı, M.D’nin ise diğer görevlileri ittirdiği belirtildi. Araç içerisinde uyuşturucu maddeye de rastlanıldı.

Şüpheliler ise ifadelerinde pikniğe gittiklerini, hava soğuyunca araca geçerek sohbet ettiklerini, polis ve bekçilere karşı bir müdahalelerinin olmadığını söylediler. Savcı 2 şüpheli hakkında, “görevi yapmamak için direnmek” suçundan 7,5 aydan 5 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.