Gündem Arka Sokaklar 384. bölüm fragmanında Timur ekibin başını ağrıtıyor

Arka Sokaklar 384. bölüm fragmanında Timur ekibin başını ağrıtıyor

11.01.2016 - 11:30 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisi aksiyonu ve tempoyu düşürmüyor. Kanal D'nin oldukça izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Arka Sokaklar 384. bölümden detaylar..

Arka Sokaklar 384. bölüm fragmanında Timur ekibin başını ağrıtıyor

Arka Sokaklar'da Timur sorunu ekibin başını ağrıtırken, Selin komiser hastanede tehlike altında! Arka Sokaklar 15 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal 'de!

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 383. Bölümde neler oldu;

Arka Sokaklar dizisinde yılbaşı gecesinde büyük heyecan yaşattı. Kanal D'nin yıllar yılı süren uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu kez yılbaşı gecesi ekranları şenlendirdi. İşte Arka Sokaklar yılbaşı özel bölümünden detaylar..

Hüsnü haricinde ki kahramanlarımız yeni yılı görev başında kutlayacaktır. Rıza kendisine gelen davetiyeyi Hüsnü’ye verir. Hüsnü ailesi ile birlikte “NÜKHET DURU’yu” dinlemeye gidecektir. Suat, Nazike ve Zeliha inanılmaz bir heyecan yaşarlar ve hazırlıklara başlarlar. Nükhet Duru’yu dinlemeye gittikleri mekanda ilk önce karşılarına Tıpa Tıp Bülent Ersoy Show taklidi ile “FEHMİ DALSALDI” çıkar.

ARKA SOKAKLAR YILBAŞI ÖZEL TIKLA İZLE

Suat ve Nazike kendisinin taklit olduğunu anlamayıp, gerçek zanneder ve adamın kulisine dalarlar. Nükhet Duru’nun sahnesi bitmek üzereyken bir anda elektrikler kesilir ve boynundaki muhteşem kolye çalınır. Nükhet Duru, bu durumdan Suat’ı sorumlu tutar. Nazike, Suat, Metin, Tekin, Zeliha nezarette bulurlar kendilerini. Nükhet Duru’da apar topar emniyete gelir. Murat, Ali ve Volkan, turist kızları Kadıköy sokaklarında tacizcilerden kurtarmaya çalışırlar.