Gündem Arka Sokaklar'da mafyayı çökertme planı-İzle

Arka Sokaklar'da mafyayı çökertme planı-İzle

30.11.2015 - 10:24 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisi kaldığı yerden tüm serüveniyle devam ediyor. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanan bölümü yine izleyenleri macera dolu anlar yaşattı. İşte Arka Sokaklar 378. bölümden detaylar..

Arka Sokaklarda mafyayı çökertme planı-İzle

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 378. bölüm ile izleyici karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta yeni sezon bölümleri ile yeniden başlayan dizide heyecan dorukta. Ekip gizli göreve çıkıyor. Arka Sokaklar 378. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Haberin Devamı

Taşlıtepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği önündeki çatışma devam etmektedir. Kadir ve çete elemanları var güçleriyle adeta savaşırlar. Mesut ve Murat’ın yanına düşen el bombası korkulu dakikalar yaşatır. Şubede neredeyse sağlam cam çerçeve kalmamıştır.

ARKA SOKAKLAR 378. BÖLÜM TIKLA İZLE

Pınar televizyonda Ali’lerin şubesine yapılan saldırı haberini görür, büyük bir panikle Rıza’ya söyler. Rıza hemen Arda ile birlikte Taşlıtepe’nin yolunu tutar. Rıza’nın şubeye Burhan’dan önce gelmesi ve olaylara olan hakimiyeti Burhan Müdürün fazlasıyla canını sıkmaktadır.Rıza eski ekibini alıp şubenin dışına çıkar. Bir mekanda oturup neler olduğunu konuşurlar. Rıza, Burhan Müdürün daha önce görev yaptığı yerlerde rüşvet aldığına, kirli işler yaptığına dair güçlü şüpheler olduğunu bu konuda ekibin uyanık ve dikkatli olması gerektiği ile ilgili ekibi uyarır.Ekip, şubeye bu olaylı geceyi yaşatanların kimler olduğunu bulmanın peşine düşer.

Haberin Devamı

Tunç’un ileri yaştaki yabancı uyruklu sevgilisi Larissa’dan Mesut’un tesadüfen haberi olur. Tunç olaya fazlasıyla normal bakmakta, babasının verdiği tepkinin aşırı olduğunu düşünmektedir.

Timur, Rıza’yı arar. Bir tek son hesabının kendisi ile kaldığını, bu hesabı kesmek içinde hazır olduğunu söyler. Rıza’ya bir güzel göz dağı verip telefonu kapatır. Arif Müdür, Rıza’yı bu gelen telefonu hafife almaması, koruma ile gezmesi gerektiği konusunda uyarır ancak Rıza bu duruma aldırış etmez. İlk göz ağrı torunu Efe’nin 5.yaş doğum günü gelip çatmıştır. Pınar ve Ayla havanın güzel oluşundan faydalanıp bahçede doğum günü partisi organize ederler.

Yazarlar