Gündem Arka Sokaklar'da ünlüler sahneye çıkıyor, ortalık karışıyor-İzle

Arka Sokaklar'da ünlüler sahneye çıkıyor, ortalık karışıyor-İzle

04.01.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisinde yılbaşı sürprizi. Kanal D'nin başarılı dizisi Arka Sokaklar'ın yılbaşı özel bölümünde neler oldu? İşte Arka Sokaklar 383. yılbaşı özel bölümünden detaylar..

Arka Sokaklarda ünlüler sahneye çıkıyor, ortalık karışıyor-İzle

Arka Sokaklar dizisinde yılbaşı gecesinde büyük heyecan yaşattı. Kanal D'nin yıllar yılı süren uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu kez yılbaşı gecesi ekranları şenlendirdi. İşte Arka Sokaklar yılbaşı özel bölümünden detaylar..

Haberin Devamı

Hüsnü haricinde ki kahramanlarımız yeni yılı görev başında kutlayacaktır. Rıza kendisine gelen davetiyeyi Hüsnü’ye verir. Hüsnü ailesi ile birlikte “NÜKHET DURU’yu” dinlemeye gidecektir. Suat, Nazike ve Zeliha inanılmaz bir heyecan yaşarlar ve hazırlıklara başlarlar. Nükhet Duru’yu dinlemeye gittikleri mekanda ilk önce karşılarına Tıpa Tıp Bülent Ersoy Show taklidi ile “FEHMİ DALSALDI” çıkar.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Suat ve Nazike kendisinin taklit olduğunu anlamayıp, gerçek zanneder ve adamın kulisine dalarlar. Nükhet Duru’nun sahnesi bitmek üzereyken bir anda elektrikler kesilir ve boynundaki muhteşem kolye çalınır. Nükhet Duru, bu durumdan Suat’ı sorumlu tutar. Nazike, Suat, Metin, Tekin, Zeliha nezarette bulurlar kendilerini. Nükhet Duru’da apar topar emniyete gelir. Murat, Ali ve Volkan, turist kızları Kadıköy sokaklarında tacizcilerden kurtarmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

Mesut ve Selin dansöz Bahar’ın zararlı sevdalısı Erkin’in peşindeyken kendilerini “DİLBER AY’ın” mekanında bulurlar. Tunç, yeni yılı kız arkadaşı Defne ile baş başa geçirmeye karar verir. Ancak onları da gittikleri yerde bir sürpriz beklemektedir.