Gündem Avlu’nun Ecem’i Eslem Akar’ın yeni projesi belli oldu

Avlu’nun Ecem’i Eslem Akar’ın yeni projesi belli oldu

28.05.2018 - 18:30 | Son Güncellenme:

Ekranlara Avlu dizisiyle giriş yapan Eslem Akar dizinin 9. bölümünde şok bir ayrılık yaşadı. Dizide hayat verdiği Ecem karakteri ile oldukça ilgi gören genç kız, dizide travmatik bir şekilde hayatını kaybederek diziye veda etti. Peki Eslem Akar yani Avlu dizinin Ecem’i şimdi hangi proje ile ekranlara geri gelecek?

Avlu’nun Ecem’i Eslem Akar’ın yeni projesi belli oldu

Eylem Akar kimdir?

Haberin Devamı

Star Tv’nin en sevilen yeni yapımlarından biri olan Avlu dizisinin 24 Mayıs Perşembe günü yayınlanan bölümünde oldukça şok gelişmeler yaşanmıştı. Deniz’in kızı Ecem karakterini canlandıran Eslem Akar, oyunculuk performansı ile oldukça beğenildi. Dizideki karakteri de oldukça sevilmişti fakat dizinin 9. Bölümünde ekranlara veda etti.


Dizi Wentworth isimlli yabancı bir dizinin Türk uyarlamasıdır. Bu nedenle orijinal versiyonuyla paralel ilerliyor. Eslem Akar’ın dizinin 9. bölümünde ayrılacağı senaryoda belirtilmiş bir durumdur. Peki Eslem Akar şimdi hangi projeye transfer oldu?


Eslem Akar 4N1K ekibine dahil oldu


Büşra Yılmaz’ın kitabından senaryo haline getirilen 4N1K öncelikle film olarak beyaz perdeye yansıdı. 12 Mayıs 2017 tarihinde vizyona giren film izleyiciyi adeta büyüledi. 12 haftada toplam 459 bin seyirci ile 4 milyon 960 bin TL hasılat altına imza atmıştır. Bunun üzerine senaryonun diziye uyarlanması gündeme gelmiştir. Fabrika Yapım’ın desteği ile dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosuna son dönemde Eslem Akar’ın da eklenmesi ile dizi ekranlara gelmek için geri sayım yapıyor.

Haberin Devamı


4N1K dizisinin konusu


Dizi kitaptan uyarlanarak ekranlara gelecek. Dolayısıyla film ile konusu aynı olacak. Dizide Yaprak isimli oldukça sıradan, gündelik giyinen ve süslenmeye pek alışık olmayan genç bir kızın başından geçen olayları anlatmaktadır. Oğuz, Gökhan, Sinan ve Ali’den oluşan bir arkadaş grubu vardır. Çocukluğundan beri onlarla vakit geçiren genç kızın hayatına daha sonradan bir de Barış eklenir.Barış Yaprak’a karşı bazı hisler hisseder fakat aynı hislere sahip olmayan Yaprak yine de onu tanımak ister. Bu yolculukla beraber aslında kime aşık olduğunu fark eden Yaprak kendini komik ve eğlenceli bir hikayenin ortasında bulur.


4N1K dizisinin oyuncu kadrosu


Şimdilik dizinin tam kadrosu belli değil. Dizinin oyuncu kadrosuna filmden farklı olarak birçok yeni isim ekleneceği konuşuldu. Fakat dizinin başrollerinde Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer,Cihan Şimşek gibi genç yıldızlar yer alacak. Senaryoya Eslem Akar’ın da Avlu dizisinden sonra ekleneceği bilgisi verildi.

Haberin Devamı