Gündem Baba Aci: Çocuğunu getir, adalete teslim et

Baba Aci: Çocuğunu getir, adalete teslim et

21.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İstanbul Eyüpsultan’daki orman yolunda 1 Mart Cuma gecesi yaşanan kaza ve sonrasında ehliyetsiz sürücü T.C’nin annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD’ye kaçırılması gündemdeki yerini koruyor. Kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, aile dostları aracılığıyla T.C’nin babası Bülent Cihantimur ile görüştüklerini açıkladı.

Baba Aci: Çocuğunu getir, adalete teslim et

Baba Aci, Cuhantimur’un Aci ailesine evine taziye için gittikleri iddiasını yalanladı: “Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim ‘Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel’ dedim. Geçen 19 gün zarfında ne gelen oldu ne giden oldu. Görüşmede ben sadece bir şey istedim, eşinin ve çocuğunun adalete teslim olmasını istedim. Buraya, evime gelmedi. Gelmişse ispat etsin.”

Haberin Devamı

‘Bir lokması boğazımdan geçmeyecek’

Özer Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak da şunları dedi: “Bana şu İstanbul’u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum.”