Gündem Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

19.03.2016 - 09:29 | Son Güncellenme:

Trt'de ekrana gelen Baba Candır dizisi 31. yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle büyük ilgiyle takip edilen Baba Candır dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar haberimizde.

Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ son bölüm ve detaylar haberimizde...

BABA CANDIR 31. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Baba Candır'da Haluk ve Salih karşı karşıya...Haluk Ece’ye evlenme teklif eder. Babasının bu evliliği onaylamayacağından korkan Ece, Haluk’u babasının ideal damat olması için eğitir. Haluk türlü türlü numaralarla kendini Salih’e sevdirmeye çalışır. Ceylan Rüzgar ile hazırladıkları albüm için klip çekmek zorundadır. Emrecan ise tüm işleri zorlaştırır. Nermin’in doğum günü için bütün aile sürpriz bir parti düzenler. Partinin asıl sürprizi ise geçmişten gelen misafir olacaktır.

BABA CANDIR HAKKINDA

Salih isimli bir yufkacı eşini kaybettikten sonra üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmıştır. Evinde çocuklarıyla ve kardeşiyle birlikte hayatını sürdürmektedir. Çocuklarının adı Emrecan, Egemen, Ecedir. Emrecan, 12 yaşında Kapadokya kıyısındaki nehirde boğulur ve kendisini kurtaran Ceylan isimli 12 yaşında bir kıza 11 sene sonra Ulus Parkı'nda buluşmak üzere evlenme sözü verir. Egemen, bir doktor olmuştur. Ece, bir şirkette başkanın yönetici asistanıdır.