Gündem Baba Candır 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Baba Candır 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

19.11.2016 - 22:45 | Son Güncellenme:

Trt1 ekranlarında fırtılar estiren Baba Candır heyecan dolu bir bölüm ile dün akşam seyirciyle buluştu. Baba Candır 47. son bölümünde Elif'in belalılarının Salih'e sarmasından sonra yaşanan gündeme bomba gibi düştü. Merakla beklenen Baba Candır 48. yeni bölüm fragmanı ise dizinin son bölümün hemen ardından yayınlandı!

Baba Candır 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerini Settar Tanrıöğren, Tülay Bursa, Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk ve Melis Tüzüngüç'un paşlaştığı Baba Candır 47. bölümü ile 20 Kasım 2016 Pazar akşamı Trt1'de ekrana geldi. Elif'in belalılarının Salih'e sarmasından sonra yaşanan olaylar aksiyon filmini aratmayacak. Silahlı saldırganların başlarına üşüştüğü aile, eli silahlı bu saldırganları atlatabilecek midir? sorusu Baba Candır 47. bölümdeydi. Heyecanla beklenen Baba Candır 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

BABA CANDIR 48. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

BABA CANDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BABA CANDIR 47. BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 47.Bölümünde Kadir’in evinden kaçmayı başaran Elif kızı Lara ile Salih’in evine sığınır. Elif’in gelmesiyle Kadir’in baskınından korkan Salih çocuklarını evden uzak tutmaya çalışsa da tüm çocuklar babalarıyla yaptığı sözleşme gereği eve gelirler.

Ece, Ayşegül’ün sinsi oyunlarıyla başa çıkamayacağını anlayınca kendi oyununu oynamaya karar verir. Emrecan’ın yine kaçak işlere bulaştığını öğrenen Ceylan onu kurtarmak için duruma el koyar.

Salih ile arasını düzeltmek isteyen Haluk onunla başbaşa bir gün geçirir. Salih’in Elif için büyük bir sürpriz hazırlamasına yardım eder. Ceylan Emrecan’ı kurtarabilecek mi? Ece Ayşegül’den kurtulabilecek mi? Elif’i Kadir’den kurtaran Salih ve ailesinin başına ne tarz işler açılacak.