Gündem Badem Şeker 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Badem Şeker 2 nerede çekildi?

Badem Şeker 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Badem Şeker 2 nerede çekildi?

18.04.2020 - 14:27 | Son Güncellenme:

Badem Şekeri 2 filmi bugün izleyicilerle televizyon ekranlarında buluşacak.Doktor Mehmet ile Ayşe'nin hikayesi filmde yer alıyor. Bugün televizyonda yayınlanacak filmin oyuncu kadrosu ise merakla araştırılıyor. Peki Badem Şeker 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Film nerede çekildi?

Badem Şeker 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir Badem Şeker 2 nerede çekildi

Alper Saldıran ve Burcu Özberk'in başrolünde yer aldığı  Badem Şekeri 2 televizyon filmi bugün yayınlanacak. Yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı filimin senaryosunu ise Alper Erze yazdı. Filmin nerede çekildiği ve konusu ise merak ediliyor. Peki Badem Şeker 2 nerede çekildi, konusu nedir? İşte oyuncuları...

Haberin Devamı

BADEM ŞEKERİ 2 KONUSU

Ayşe’nin halasını iyleştirdikten sonra Doktor olan Mehmet’in ünü herkese yayılır. Şifa arayan herkes namı değer Badem Şekeri’nin kapısını aşındırmaya başlar. Tüm bu telaşa içinde Ayşe ve Mehmet’in birbirlerine olan aşkı iyice gün yüzüne çıkmaya başlarken aralarına çok büyük bir engel girer. Civar köylerin okumuş, görmüş ağası Ziver bey Ayşe’ye tutulur. Aralarındaki tek engel olarak doktoru gören Ziver bey, Muhtar Bahri’nin de yardımıyla Doktor Şeker’e çok büyük bir oyun oynar. Bu oyun Ayşe ile Mehmet’i ayırdığı gibi Mehmet’in hayatını tümden karartacak bir oyundur.

BADEM ŞEKERİ 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Tarihi dokusu ve doğasıyla büyüleyen Çanakkale’de gerçekleşen filmin çekimleri iki haftada tamamlandı.

Haberin Devamı

BADEM ŞEKERİ OYUNCULARI

Alper Saldıran

Burcu Özberk

Mehmet Atay

Burcu Altın

Selçuk Veysel Zurnazanlı

Hayati Akbaş

Eyşan Özhim