Gündem Bana Masal Anlatma filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bana Masal Anlatma filmi konusu ve başrol oyuncuları

02.07.2019 - 09:43 | Son Güncellenme:

Bana Masal Anlatma filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2015 yılında vizyona giren Bana Masal Anlatma filmi vizyonda kaldığı 10 hafta boyunca 1.576.979 seyirci sayısına ulaştı. Gişeden 16.883.440,00 TL hasılat elde eden filmin yönetmen koltuğunda Burak Aksak yer alıyor. Peki Bana Masal Anlatma filmi başrollerinde hangi isimler yer alıyor?

Bana Masal Anlatma filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bana Masal Anlatma filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. 2015 yılında vizyona giren Bana Masal Anlatma filminin yönetmen koltuğunda Burak Aksak yer alıyor. Filmin başrollerinde Hande Doğandemir, Cengiz Bozkurt, Sadi Celil Cengiz, Devriö Yakut ve Burcu Biricik gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. Film Türkiye'de vizyonda kaldığı 10 hafta boyunca 1.576.979 seyirci sayısına ulaştı. Gişeden 16.883.440,00 TL hasılat elde eden Bana Masal Anlatma filmi beklentilerin çokta altında kalmadı.

Haberin Devamı

BANA MASAL ANLATMA FİLMİ KONUSU

Suriçi semtinde yaşayan ve hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir! Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir...

BANA MASAL ANLATMA FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Leyla ile Mecnun'un senaristi olarak tanıdığımız Burak Aksak'ın senaryosuna ve yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini yine televizyon ekranlarından aşinası olduğumuz Hande Doğandemir ve Fatih Artman paylaşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Filmde, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Ani İpekkaya ve de konuk oyuncular olarak Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun isimleri yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise BKM üstleniyor.

Yazarlar