Gündem Banka yöneticisi genç kadın trafik kurbanı oldu

Banka yöneticisi genç kadın trafik kurbanı oldu

05.11.2008 - 11:59 | Son Güncellenme:

İstanbul'da bir bankada portföy yöneticisi olan genç kadın, otomobili ile tankerin altına girdi..

Banka yöneticisi genç kadın trafik kurbanı oldu

Yapı ve Kredi Bankası'nda Profesyonel Pörtföy Yönetmeni olarak çalışan Serpil Söylerkaya, geçirdiği trafik kazası sonucunda araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Söylerkaya'nın arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kaza Maltepe Samandıra dağ yolu üzerinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Yapı ve Kredi Bankası'nda Profesyonel Pört

Banka yöneticisi genç kadın trafik kurbanı oldu
föy Yönetmeni olarak çalışan 30 yaşındaki Serpil Söylerkaya, 34 UF 6880 plakalı aracıyla iki şerit halinde Başıbüyük Orman Yolu üzerinde seyir halindeyken, Merdiven Bahçe Mevki'inde virajı alamayarak karşı
yönden gelen Ali Kavak'ın kullandığı 34 YN 1284 plakalı su tankerine çarptı. Tankerin altına giren araçta sıkışan sürücü Söylerkaya için olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri istendi. Olay yerine gelen ekipler kısa bir süre çalışmanın ardından aracı İSKİ'ye ait su tankerinin altından çıkartırken, sağlık ekipleri bayan sürücünün hayatını kaybettiğini tespit etti.

Haberin Devamı

Serpil Söylerkaya'nın ölüm haberini alarak olay yerine gelen mesai arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.Genç kadının cenazesi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken su tankerinin sürücüsü Ali Kavak da ifadesi alınmak üzere Gülsuyu Polis Merkezi'ne götürüldü.