Gündem Barışmaya geldi 20 kez bıçakladı!

Barışmaya geldi 20 kez bıçakladı!

28.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dayak yüzünden evini terk eden Meral Duran, barışma bahanesiyle peşinden gelen kocası Osman Duran tarafından polis merkezine 100 metre mesafedeki parkta öldürüldü

Barışmaya geldi 20 kez bıçakladı

Alınan tüm tedbirlere rağmen bir türlü önlenemeyen kadın cinayetlerine Ankara’da yenisi eklendi. Şiddet gördüğü gerekçesiyle evinden ayrılarak ailesinin yanına sığınan iki çocuk annesi Meral Duran (27), “barışmak” bahanesiyle gelen eşi Osman Duran (34) tarafından 20 bıçak darbesiyle öldürüldü. Olay, Kayaş Polis Merkezi’ne sadece 100 metre uzaklıktaki bir parkta meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, Kırşehir’de yaşayan evli ve iki çocuk annesi Meral Duran, eşinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle evini terk ederek Ankara’da yaşayan annesinin evine sığındı. Osman Duran dün sabah saatlerinde “barışmak” için eşinin ailesinin Mamak’taki evine geldi.
Bıçağı defalarca sapladı
Duran ve eşi konuşmak üzere evin yakınındaki küçük bir parka gitti. Bir süre sonra aralarında tartışma çıkınca Osman Duran daha sonra belindeki ekmek bıçağını çıkararak eşine defalarca bıçakladı. Duran daha sonra bıçağı toprağa saplayarak beklemeye başladı.
Olay, Kayaş Polis Merkezi’ne 100 metre mesafede meydana geldi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Parka gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadının öldüğünü belirledi.
Yardıma kimse gitmedi
İlk incelemede genç kadının 20’ye yakın bıçak darbesi aldığı tespit edildi. Sorguya alınan Duran, işlemlerin ardından adliyeye sevkedilecek. Görgü tanıkları, ikilinin pakta konuştukları sırada Osman Duran’ın bir anda bıçağını çıkartarak, eşini bıçaklamaya başladığını söyledi. Saldırı sırasında kimsenin yardıma gelmediğinden söz eden görgü tanıkları, bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan genç kadının yere yığıldığını anlattı.