Gündem Batman’da korkunç kaza! Şarampole yuvarlanan kamyon alev aldı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

Batman’da korkunç kaza! Şarampole yuvarlanan kamyon alev aldı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

10.07.2023 - 08:58 | Son Güncellenme:

Batman’da Çayüstü köyü Kantar Köprüsü yakınında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle şarampole yuvarlanan ve yanan kamyondaki 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Batman’da korkunç kaza Şarampole yuvarlanan kamyon alev aldı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

Kaza, saat 02.00 sıralarında merkeze bağlı Çayüstü köyü Kantar Köprüsü yakınında meydana geldi. Gerçüş ilçesinden Batman’a seyir halinde olan A.Ö. (27) yönetimindeki buğday yüklü 33 CZR 97 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından kamyonda yangın çıktı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

VALİ OLAY YERİNE GİTTİ

Yangının ardından yapılan kontrolde sürücü A.Ö. ile kamyonda bulunan B.Ö. (18 ), Ş.M. (43) ve M.Y.Ö.’nün (18) öldüğü belirlendi. Vücutlarında yanıklar oluşan ve ağır yaralanan kamyondaki O.Ö. (43 ) ve V.Ö. (20), ilk müdahalelerinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Vali Ekrem Canalp da sabah saatlerinde olay yerine giderek, yetkililerden kaza ile ilgili bilgi aldı. 

Batman’da korkunç kaza Şarampole yuvarlanan kamyon alev aldı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

CENAZELER DNA TESTİ İÇİN DİYARBAKIR’A GÖNDERİLDİ

Çayüstü köyü Kantar Köprüsü yakınında sürücüsü Orhan Özgül’ün (43) kontrolünü kaybetmesiyle şarampole yuvarlanan ve yanan kamyondaki Gökhan Özgül (27), Barış Özgül (18), Şeyhmus Müjdeci (43) ile Mehmet Yusuf Özgül’ün (18) yaşamını yitirdiği kazada, yaralanan sürücü ile Veysi Özgül’ün (20) Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri ise DNA testi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.