Gündem Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi

Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi

11.04.2024 - 14:17 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı'nda 9 günlük tatili değerlendimek isteyenler yollara düştü. Uzun bayram tatili henüz bitmeden acı haberler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bayram zehir oldu Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi

Ramazan Bayramı kana bulandı. Aydın’da, refüje çarpıp takla atan kamyonetin, sürücü kursu eğitmeni olan sürücüsü Aysu Öncel (29), hayatını kaybetti; yanındaki 3 kişi ise yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıralarında, Nazilli ilçesi İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Nazilli'den Efeler ilçesi yönüne giden Aysu Öncel, kullandığı 48 BU 676 plakalı kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet refüje çarpıp, takla attı.

Haberin Devamı

Kamyonetin sürücüsü Öncel yaşamını yitirdi, yanındaki T.A., C.A. ve M.Y. ise hafif yaralandı. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Sürücü kursu eğitmeni olduğu öğrenilen Aysu Öncel'in cenazesi, polisin olay yerindeki incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TOKAT'TA İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Kaza gece saatlerinde Zile ilçesine 9 kilometrekare uzaklıkta bulunan Kireçli Köyü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre şerit ihlali nedeni ile 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 şahıs hayatını kaybederken araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Hayati tehlikesi devam eden yaralılar ise Zile Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

Bayram zehir oldu Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi

Afyonkarahisar’da yaşanan trafik kazasında 15 yaşındaki çocuk kullandığı motosiklette hayatını kaybetti.
Kaza, Göçerli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.Ç, (39) idaresindeki 15 ABZ 542 plakalı otomobil, Göçerli köyü yakınlarında F.D'nin (15) kullandığı tescilsiz motosikletle çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobildeki M.Ç, (59) S.Ç, (40) G.Ç. (39) ile N.Ç, (2) yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, motosiklet sürücüsü F.D., müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası otomobil sürücüsü İ.Ç., gözaltına alınırken, olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.

Bayram zehir oldu Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi

KOCAELİ

Kaza, saat 06.00 sıralarında Çınarlı Mahallesi Nato Caddesi ile Çene Suyu Caddesi kesişimindi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaan Muhammed Akbulak (17) idaresindeki motosiklet ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 A 0439 plakalı özel halk otobüsü çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan Akbulak ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Akbulak’a olay yerinde dakikalarca kalp masajı yaptı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Akbulak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde meydana gelen kaza Akbulak’ın ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

EYÜPSULTAN'DA FECİ KAZA! 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Eyüpsultan'da seyir halindeki motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Eyüpsultan, O-3 TEM bağlantı yolu Adnan Menderes köprülü kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü belirlenemeyen 34 HJC 291 plakalı motosiklet, bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürüklenirken, motosiklette bulunan Hüseyin Güzel ve Ali Güzel ağır yaralandı. Yoldan geçenler yaralıların yardımına koşarken, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hüseyin Güzel'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza sırasında ağır yaralanan Ali Güzel ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yerde inceleme yaptı. Bu sırada hayatını kaybeden Hüseyin Güzel'in yakınlarının olay yerine geldiği görüldü. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Hüseyin Güzel'in cansız bedeni cenaze aracı ile Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

BAYRAM TATİLİNDE 3 BİN 71 TRAFİK KAZASINDA 38 KİŞİ ÖLDÜ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bayram tatilinin 5'inci günü 10 Nisan 2024 Çarşamba gününde 618 trafik kazası meydana geldi. 339 bin 285 araç denetlendi. 21 bin 807 araca hız ve radar işlemi, 16 bin 650 araca ise diğer işlemler yapıldı. Bayram tatilinin ilk 5 gününde toplam; (Cumartesi, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba) 3 bin 71 trafik kazası meydana geldi. 38 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 5 bin 26 vatandaşımız ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım" ifadelerini kullandı.

Yazarlar