Gündem Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz mi? Hangi köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak/hangi tarihte başlayacak?

Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz mi? Hangi köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak/hangi tarihte başlayacak?

26.04.2022 - 12:48 | Son Güncellenme:

Bayrama sayılı günler kala vatandaşlar son hazırlıklarını tamamlıyor. Cuma mesai bitimi ile başlayacak olan bayram tatili Çarşamba günü sona erecek. Her yıl olduğu gibi bu bayramda da köprü ve otoyollar bayram süresince ücretsiz olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Hangi köprü ve otoyollar ücretsiz olacak?

Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz mi Hangi köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak/hangi tarihte başlayacak

Ramazan Bayramı heyecanı başladı. Bayrama sayılı günler kala Köprü ve otoyollar hakkında beklenen açıklama geldi. Her yıl bayram süresince köprü ve otoyollar ücretsiz olarak hizmet veriyordu. Bu uygulama bu yılda devam edecek. Karar Resmi Gazetede yayımlandı. Kararın duyulmasının ardından vatandaşlar Cuma mesai bitimi ile başlayacak olan Ramazan Bayramı tatili için yollara dökülecek. Bulundukları şehirlerden doğup büyüdükleri kentlere doğru yola çıkacak olan vatandaşlar hangi otoyol ve köprülerin ücretsiz olacağını merak ediyor. İşte köprü otoyolların ücretsiz olacağı gün ve saatler....

Haberin Devamı

HANGİ KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ OLACAK?

30 Mayıs saat 00.00'dan 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar, 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.

Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz mi Hangi köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak/hangi tarihte başlayacak