Gündem Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak? Hulusi Akar'dan açıklama

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak? Hulusi Akar'dan açıklama

10.11.2018 - 12:59 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik görevini yerine getirmek isteyen binlerce aday heyecanla 4. celp döneminin açıklanmasını bekliyor. Konuyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın açıklaması heyecan yarattı. Peki bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak Hulusi Akardan açıklama

Bedelli askerlik 4. celp dönemi merakla ve heyecanla bekleniyor. Vatani görevini yapmak isteyen gençler bedelli askerlikte yeni celp tarihini araştırmaya başladı. İşte güncel bilgiler...

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ HANGİ TARİHTE?

Bedelli askerlik yeni celp dönemi tarihleri için açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yeni celp dönemlerinin en geç Aralık ayı başında belli olacağını duyurdu. Şu an hala belirlenen ilk üç celbinden sonuncusu olan 3. celp dönemi için silah altına alınan 13 bin vatandaş 21 günlük temel askerlik eğitimlerini sürdürüyor. 3. celp dönemi 16 Kasım'da sona erecek.

BEDELLİ ASKERLİKLE BAŞVURU SAYISI BELLİ OLDU!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, bedelli askerlikle ilgili son müracaat tarihi olan 3 Kasım 2018 itibariyle 633 bin 844 kişi başvurusunu tamamladı bilgisine de yer verildi.