Gündem Bedelli askerlik ile ilgili açıklama geldi! Yeni celp dönemi en geç...

Bedelli askerlik ile ilgili açıklama geldi! Yeni celp dönemi en geç...

07.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik yeni celp dönemleri ne zaman belli olacak sorusu merak içinde bekleniyordu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklama ile Bedelli askerlik yeni celp dönemleri ile ilgili tarih verdi. İşte Bedelli askerlik yeni celp dönemlerine ilişkin o açıklama...

Bedelli askerlik ile ilgili açıklama geldi Yeni celp dönemi en geç...

Bedelli askerlik başvurularının sona ermesinin ardından binlerce aday için heyecanlı bekleyiş başladı. 3 Ağustos'ta başlayan Bedelli askerlikte belirlenen ilk üç celbinden sonuncusu olan 3. cep dönemi 27 Ekim'de başladı. 16 Kasım'da sona erecek olan Bedelli askerlik 3. celp döneminin ardından başvurularını tamamlayıp 21 gün askerlik için sırada bekleyen binlerce vatandaş yeni celp dönemi tarihlerini araştırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanı Akar: "(Bedelli askerlik) Eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç aralık ayının başında tamamen açıklanacak."

Bedelli askerlik yeni celp dönemleri açıklandıktan sonra silah altına alınacak olan adaylar e-devlet üzerinden birliğe katılış ve diğer işlemlerini e-devlet üzerinden gerçekleştirebilecek.