Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni sunucuları kimler oldu?

Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni sunucuları kimler oldu?

24.06.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

Kısa sürede efsane haline gelen yarışma programı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir”in formatı da sunucuları da netleşti. Bu zamana kadar ilker Ayrık'ın sunduğu yarışma programını artık ünlü oyuncu Ufuk Özkan sunacak. Peki, Ufuk Özkan kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...

Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni sunucuları kimler oldu

Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan Ben Bilmem Eşim Bilir'in yeni sunucuları belli oldu. İlgi ile izlenen program Ben Bilmem Eşim Bilir'i artık Ufuk Özkan ve Şule Zeybek sunacak. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın, ‘Ben Bilmem Eşim Bilir Sürprizi’ başlıklı yazısı şöyle:

“Hazırlığı aylar süren ve yeni içeriğiyle iddialı geleceği netleşen ‘Ben Bilmem Eşim Bilir‘ isimli Yarışmanın formatı da sunucuları da netleşti.

Yarışmanın ana sunucusu hafta sonları prime time kuşağında ekrana çıkacak oyuncu Ufuk Özkan olacak. Ev içi yarışmalarda da trafiği Kanal D öğle haberi kuşağından tanıdığımız Şule Zeybek yönetecek.

Vallahi özellikle Şule Zeybak’in böyle bir formatta farklı bir hatta gireceğini düşünüyorum. Nasıl ki kendisi gibi haberci kökenli Seda Akgül bir çeşit kariyer kırılması yaşadıysa Şule de aynı şekilde farklı bir kariyerin öznesi haline gelebilir. Neyse, bu yazdıklarımı yaşayıp göreceğiz nasıl olsa. İş yayıncısının da izleyicisinin de yüzünü güldürsün yeter!”

Haberin Devamı

UFUK ÖZKAN KİMDİR?

Ufuk Özkan, (d. 11 Nisan 1975, Seeheim-Jugenheim, Almanya), Türk tiyatro dizi ve sinema oyuncusudur.

Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun'a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır.[kaynak belirtilmeli] Almanca ve İngilizce bilmektedir. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Rol aldığı bazı tiyatro oyunları
Vanilyalı İlişkiler : Asuman Çakır - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2009
Şahane Düğün : Robin Hawdon - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2007
Bu Oyun Başka Oyun : Ken Ludwig - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2006
Papaz Kaçtı : Phıllıp Kıng - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2005
Ayşegül Hindistanda - Tiyatro Kılçık - 2005
Lüküs Hayat : Ekrem Reşit Rey-Cemal Reşit Rey - 2002
Sarı Pınar 1914 : Turgut Özakman - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2002
Pembe Konağın Gelinleri : Gülsün Siren - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2001