Gündem Beni Affet dizisi son bölümü ile ekrana kilitledi - İzle

Beni Affet dizisi son bölümü ile ekrana kilitledi - İzle

20.01.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

Star'da hafta içi hergün ekrana gelen Beni Affet dizisi 894. son bölümü nefes kesti. Heyecanın dorukta olduğu Beni Affet son bölümünde Feride'nin neler yapacağı merak konusu olmuştu. İşte Beni Affet son bölümü ve yaşanan şok gelişmeler...

Beni Affet dizisi son bölümü ile ekrana kilitledi - İzle

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 895. yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Peki Beni Affet son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Beni Affet 895. bölümü 20 Ocak'ta saat 17:00'dan itibaren Star TV ekranlarında olacak.

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Beni Affet 894. Bölüm'ünde Feride’nin başı dertten kurtulamadı!

İnci’nin bebeği Yusuf için kurtuluş olamaz, ancak doktorun çare olarak gördüğü son bir önerisi vardır. Bahar’a yapılacak rahim nakli ile hayata gelebilecek olan Yusuf’un öz kardeşi, onu bu çaresiz hastalıktan kurtarabilecek tek umuttur.

Sedat’ı hapishaneden çıkarmak için çabalayan Feride’nin başı derde girer. Yaralanan Feride’nin yardımına koşan kişi şüphesiz Cüneyt olur. Ancak Sedat’ın güvenilir biri olmadığını düşünen Cüneyt, Feride’yi ona karşı dikkatli olması konusunda uyarır.

Ferman’ın Reyhan’dan bir çocuk yapmasını isteyen Sultan, planının bozulmasına izin vermeyecektir.

Yayın Günü : 19 Ocak Salı
Yayın Saati : 17