Gündem Beni Affet dizisinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı - İzle

Beni Affet dizisinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı - İzle

17.12.2015 - 14:18 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin heyecan dolu sahneleriyle hafta içi her gün ekrana gelen Beni Affet dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Dün yayınlanan Beni Affet 871. son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte o ayrıntılar...

Beni Affet dizisinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı - İzle

Beni Affet 871. bölümünde, Bahar ve Kemal’in eline büyük bir koz geçiyor. Yıldız’ın hamilelik müjdesi Kozan Ailesine büyük sevinç yaşatır. Cüneyt’le yakınlık kuran Sedat, hayatını kurtardığı için ona minnettardır. Cüneyt’in evlenecek olmasına inanamayan Feride, aklını kurcalayan sorularla birlikte artık onun karşısına çıkmaya kararlıdır. Murat ise Reyhan’ın babası Erol’un başına açtığı pisliklerle uğraşmaktadır.

Demir’in evinde, işbirliği yapan Bahar ve Kemal, onun geçmişte yaşadığı alkol sorunu nedeniyle bir dönem tedavi gördüğüne ilişkin belgeye ulaşırlar. Bu belge Yusuf’un velayetini alma açısından Kemal’i sevindirirken, bir yandan da Bahar’ın böyle bir adamla evli olmasından ötürü endişelendirir. Mahir, nihayetinde kalbini Kader’e açmaya karar verir.

BENİ AFFET YENİ BÖLÜM İÇİN - TIKLA