Gündem Beni Affet son bölümünde neler oldu?

Beni Affet son bölümünde neler oldu?

14.01.2016 - 09:06 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Beni Affet 890. yeni bölümü ile bugün izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Beni Affet son bölümünde Feride Cüneyt’i affetmemişti! Beni Affet yeni bölümünde ise neler olacağı merak konusu oldu. İşte yeni gelişme ve son bölümünden detaylar...

Beni Affet son bölümünde neler oldu

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 888. yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Beni Affet 891. bölüm bu akşam saat 17:00'dan itibaren TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Feride, Kozanlarla karşı karşıya!
Birbirlerine destek olan Kemal ve Bahar delilleri takip ederek İnci’ye ulaşmaya çalışırlar. İnci ise bebeğiyle birlikte ablasının yanına gitmek için çoktan planını yapmıştır. İnci’nin adresine ulaşan Bahar ve Kemal, diğer yandan İnci’nin gizli işler çevirdiğinden şüphelenen Demir, eve doğru yola çıkarlar.

Feride’yi karşılarında görünce duygusal anlar yaşayan Osman, Zühre ve Yıldız, Sedat ile olan evliliğinin perde arkasını öğrenmek isterken, Feride’nin de Kozanlar’dan cevabını almak istediği soruları vardır. Adana’da Sultan’ı gören Hasret ve Solmaz, büyük bir zevkle Reyhan ile Murat’ın nişanlandığı haberini yetiştirir.


BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA