Gündem Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında?

Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında?

31.12.2018 - 11:43 | Son Güncellenme:

Beren Gökyıldız, şu sıralar TV8 ekranında yayınlanan Kızım dizisinde rol alıyor. Kızım dizisinde Öykü karakterine hayat veren Beren Gökyıldız, bu akşam ekrana gelecek olan O Ses Türkiye'de şarkı söyleyecek. Peki Beren Gökyıldız kimdir?

Beren Gökyıldız kimdir Beren Gökyıldız kaç yaşında

Beren Gökyıldız, Kızım dizisinde Öykü karakterine hayat veriyor. Anne ve Babası tarafından terk edilmiş olan Öykü, babasını bulması ile yeni bir maceraya başlıyor. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız sevimli halleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Beren Gökyıldız kimdir?

Haberin Devamı

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

Beren Gökyıldız (d. 29 Eylül 2009, İstanbul), Türk çocuk oyuncu.

20 Eylül 2009'da, İstanbul'da doğdu. Beren Gökyıldız ilköğretim eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan. Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen. Gökyıldız Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır. Son olarak Star TV'nin yeni dizisi olan Anne'de Melek Akçay karakterini oynayan. Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almaktadır.

Filmografisi

Kızım (Öykü) (TV Dizisi) – 2018
Bal Kaymak (Bade) (Sinema Filmi) – 2018
Anne (Melek) (TV Dizisi) – 2016
Güldüy Güldüy Show – 2016
Kocamın Ailesi (Pelin) (TV Dizisi) – 2014-2015