Gündem Best Model Of Turkey 2016 birincileri belli oldu!

Best Model Of Turkey 2016 birincileri belli oldu!

12.10.2016 - 13:28 | Son Güncellenme:

Bu yıl 29.su düzenlenen Best Model Of Turkey dün akşam görkemli bir final ile birincileri belirledi. Ünlü sunucuların sunumu ve başarılı sanatçıların sahneleri ile şölene dönüşen Best Model Of Turkey yarışmasının kazananları kimler oldu? İşte Best Model Of Turkey birincileri ve hakkında merak edilen her şey...

Best Model Of Turkey 2016 birincileri belli oldu

29. Best Model of Turkey yarışmasının finali dün akşam yapıldı. Erkeklerde Onur Seyit Yaran birinci olurken kızlarda da Gizem Kayalı tacın yeni sahibi oldu.Türkiye’nin yeni Best Model’leri yıldızlar geçidi eşliğinde belli oldu.Yılmaz Kunt ve Yağmur Aydan’ın taçlarını devrettiği gecede Şevval Sam, Derya Uluğ, Kolpa, Simge ve Buray sahne aldı.Sunuculuğunu Ece Gürsel ve İbrahim Gayberi’nin üstlendiği gecenin jürisinde birbirinden ünlü isimler yer aldı.
Geçen yılın birincisi Yağmur Ayrık, tacını Gizem Kayalı'ya devretti.Gecenin birincileri Gizem Kayalı ve Onur Seyit Yaran objektiflere böyle poz verdi.

Haberin Devamı

GİZEM KAYALI KİMDİR?

Best Model Of Turkey 2016 birincileri belli oldu

1994 doğumlu olan Gizem Kayalı, 1.83 boyunda ve 55 kilo. İngilizce bilen 21 yaşındaki yeni best model, İstanbul Üniversitesi Havacılıkta Yer modellik yapıyor.Dünya çapında bilinen bir model olmayı hedefleyen Gizem Kayalı, kariyerini oyunculuk eğitimiyle taçlandırmak istiyor. Kayalı, Galatasaray taraftarı.

Tam ismi:Gizem Kayalı

Doğum Tarihi: 1994

Doğum Yeri: Kırklareli

Eğitimi: Lise mezunu, öğrenci

Boyu: 1:83

Evlilik hakkında ne düsünüyorsunuz? Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma doğru biri çıktığında hayatımı paylaşabileceğime inandığım biriyle neden olmasın. Çocuk sahibi olmak çok isterim çocukları çok severim, ama bunun için önce doğru bir evlilik yapmam gerek. Ve yeryüzünde ki her kadın anne olmalı bence. ğitim durumunuz nedir?İstanbul Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi okuyorum.

Haberin Devamı

ONUR SEYİT YARAN

Best Model Of Turkey 2016 birincileri belli oldu

Best Model 2016 birincisi Onur Seyit Yaran, 20 yaşında. 1.87 cm boyunda ve 78 kilo olan Yaran, İngilizce ve Almanca biliyor. Fotomodellik yapan Yaran, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi 3. sınıf öğrencisi.

Spor yöneticiliği okuyan yeni best model, koyu bir Galatasaray taraftarı. Gelecekte ismi duyulan bir model olmak ve oyunculuk eğitimi ile aktör olmak istiyor.
Takip ettiğiniz model ve oyuncu var mı?

Avrupa'daki birçok uluslararası profesyonel modelleri takip ediyorum, ancak özel olarak takip ettiklerim, Jon Kortejerena, Giovanny Bonamy ve Francisco Lachowski.

Son zamanlarda sürekli dinlediğiniz bir şarkı var mı?

Genellikle beni motive eden her tarz şarkıyı dinlerim ama su aralar beni rahatlatan, Nu-Man O To.

Hangi takımı tutuyorsunuz?

Koyu bir Galatasaray taraftarıyım, hatta kolumda küçük bir dövmesi bile var.

Hangi sporu yapıyorsunuz?

Milli bir satranç sporcusuyum ve sekiz yıl lisanslı futbol oynadım, ancak şu an sadece fitness'a ağırlık veriyorum, yine de sporun her branşı hoşuma gidiyor.

Hayatta en çok hayran kaldığınız kişi kim? Neden ona hayransınız?

En büyük rol modelim David Beckham, onun hırsına, azmine ve çalışma isteğine hayranım. Aktif bir sosyal yaşantısı olmasına rağmen tam bir aile babasI. Ayrıca şimdilerde çok iyi bir fotomodel.

Haberin Devamı

Evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Gelecekte tabii ki isterim ancak şu anda kariyerime ve eğitimime önem veriyorum.