Gündem Beste Açar: Çocukken Kayahan'ın kızı olduğumu bilsinler istemezdim

Beste Açar: Çocukken Kayahan'ın kızı olduğumu bilsinler istemezdim

16.02.2024 - 17:23 | Son Güncellenme:

Milliyet Youtube kanalı her hafta ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. ''Ünlü Sohbetleri'' programında Beste Sırapınar'ın konuğu bu kez usta sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar oldu. Beste Açar, hem yeni çıkardığı ''Kim Seviyor'' şarkısını anlattı, hem özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

''Canım Seni Çekiyor'' ve ''Timsah Gözyaşları'' isimli şarkıları dikkat çeken Beste Açar, 2024'ün ilk haftasında "Kim Seviyor" adlı yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Olumlu geri dönüşlerin kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Açar, yeni şarkısını da arayı açmadan çıkaracağını söyledi.

Haberin Devamı

"BABAMIN HAYATI FİLM OLACAK"

Kayahan'ın hayatının film olacağının müjdesini de veren Açar, babasıyla ilgili de samimi itiraflarda bulundu. 2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın yaşamını anlatan filmin hazırlıklarının devam ettiğini belirten ünlü isim, yapımcılarla görüşmeler yaptıklarını ve senaryonun hazır olduğunu ifade etti. Açar, filmde babasının 1969 ve 1990 yıllarını ele alacaklarını kaydetti.

Kayahan’ın şarkıları içerisinde kendisinde yeri en ayrı olan şarkıyı sorduğumuzda Açar, "Babamın küçükken bana yazdığı E bebeğim şarkısı benim için çok özeldir" dedi.

"Küçük yaşlarda Kayahan’ın kızı olduğumu bilsinler istemezdim" diyen Beste Açar, "okula uğradığında arkalara kaçardım. Bir gün resital için okuluma geldiğinde bana çiçek verdi ve herkes o zaman babam olduğunu öğrendi" sözleri ile o günleri anlattı.