Gündem Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu belli oldu

Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu belli oldu

17.06.2016 - 13:21 | Son Güncellenme:

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Beyaz Geceler izleyici ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Beyaz Geceler dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu ne olacak? İşte Beyaz Geceler dizisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu belli oldu

Yeni sezonda ekrana gelecek olan yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yapacağı Beyaz Geceler dizisinin başrol oyuncusu kadir doğulu olacak. Yapımcılığını ay yapım yapacağı Beyaz Geceler'in oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu.

Haberin Devamı

FOX’un yeni sezon iddialı projelerinden birisi olan ve Kadir Doğulu’nun başrol oynayacağı Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu belli oldu. Yeni dizi için ilk olarak ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın adı geçmişti. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yapacağı, senaristliğini Deniz Akçay’ın yazdığı dizinin erkek başrol oyuncusu Kadir Doğulu olmuştu. Kadın partneri için Gökçe Bahadır ile ismi geçen Doğulu’nun partneri netleşti. Son olarak ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programında jürilik yapan Seda Bakan, Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu oldu.

GÖKÇE BAHADIR BEYAZ GECELER DİZİSİNDEN AYRILDI

FOX’un yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Beyaz Geceler’de sürpriz ayrılık!

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın üstleneceği yapımın başrollerini ise Kadir Doğulu ve Gökçe Bahadır’ın paylaşması bekleniyordu, ancak son gelişmeye göre Bahadır dizide yer almayacak. Hikayedeki anne karakteri için arayışlar devam ederken en kuvvetli aday olarak geçen sene ‘Analar ve Anneler’de izlediğimiz Hazar Ergüçlü’nün adı geçiyor.

Beyaz Gece’nin Ekim veya Kasım ayında ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

FOX’TAN YENİ DİZİ; BEYAZ GECELER

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırladığı ve geçtiğimiz aylarda ATV’de tanıtımları dönen iddialı dizi ‘Beyaz Geceler’ adıyla yeniden raftan indirildi ve yeni sezonda FOX’ta yayına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Cansu Dere’nin adı geçen yapımın kadın oyuncusu son olarak ‘Hatırla Gönül’de izlediğimiz Gökçe Bahadır olurken ona ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de rol alan Kadir Doğulu eşlik edecek. Öte yandan Mehmet Kurtuluş’un da diziye dahil olabileceği, ancak yurt dışında yayınlanan başka bir projeden haber beklediği için henüz kadrodaki yerinin netleşmediği de son haberler arasında. Bunların yanı sıra dizinin yönetmenliğini yapması için ‘Poyraz Karayel’deki görevine devam eden Çağrı Vila Lostuvalı ile görüşmeler sürüyor.

Beyaz Geceler’in bir aksilik olmadığı sürece Eylül’de ilk bölümüyle ekrana gelmesi planlanıyor.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Haberin Devamı

Kadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982; Mersin), Türk oyuncu ve model.

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır.