Gündem Beyaz Show 17 Nisan Cuma konukları kim?

Beyaz Show 17 Nisan Cuma konukları kim?

17.04.2015 - 09:49 | Son Güncellenme:

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı efsane program Beyaz Show dün akşam bomba etkisi yaratan konuklarla izleyiciyi ekrana kilitledi. Canlı performanslar ve keyifli sohbeti ile Beyaz Show yine keyifli dakikalar yaşattı. Beyaz Show yeni bölüm konukları kimlerdi? diye merak edenler detaylar haberimizde.

Beyaz Show 17 Nisan Cuma konukları kim

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Poyraz Karayel dizisi oyuncuları dün gece Beyaz Show'a konuk oldu. Dizinin Sinan karekterini canlandıran Ataberk Mutlu programa damgasını vurdu. Minik Atabek dizinin yeni bölümünde yaşanacak olanları anlatınca dizide Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli küçük bir müdahalede bulundu. Ardından Ataberk Mutlu'nun Sinan karekterini canlandırdığı anlar ekrana geldi.

Haberin Devamı

Beyaz Show"a bu hafta;Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara, Kanal D’nin çok sevilen çok izlenen dizisi "Poyraz Karayel"in başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Ataberk Mutlu, yemek yapmayı aşka dönüştüren adam Arda Türkmen, "İşte Benim Stilim" yarışmasının şampiyonu Emel Özkılıçtaş ve canlı performası ile Koray Candemir bu hafta "Beyaz Show"da!

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" 17 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi.

“Terlikli keko” Beyaz Show’a konuk oldu

İzmir’de metroda terlikli halde kitap okurken çekilen fotoğrafı hakaret içeren bir notla sosyal medyada paylaşılan ancak bu duruma verdiği ibretlik mesajıyla gündeme gelen Ali Uçar, dün gece Beyaz Show’a konuk oldu ve bir kez daha büyük takdir topladı.

İzmir’de yaşayan 28 yaşında Ali Uçar, dün gece Kanal D’de ekrana gelen Beyazıt Öztürk’ün programı Beyaz Show’a konuk oldu.

Uçar, metroda terlik halde kitap okurken çekilen fotoğrafının, “Entel olcam, kız tavlıcam diye kendini yırtan izban kekosu terliklerine bayıldım” notuyla paylaşılması ile gündeme gelmişti.

Bunun üzerine Facebook hesabından, fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu belirterek, bir açıklama yapan Uçar, “O kişi benim ve hiç utanmıyorum karşımda oturan kızın namusuna bakmadığım için… Elbisem kirli, terliğim bindiğim metroya uygun değil, zihnimi kirletemiyorum… Param yettiğince kitap alıyorum, kütüphaneye gidiyorum…” diye yazmıştı.



Bu açıklamanın üzerine Ali Uçar’a destek mesajları gelmişti.

Uçar dün de, Beyaz Show’a konuk olarak katıldı ve kendisini tanıttığı anlarda seyircilerden büyük alkış aldı. Uçar, kitaba olan sevgisi ve yaşadığı duruma karşı verdiği tepki ile herkese hayat dersi de verdi.