Gündem Big Brother Türkiye 8. hafta finalinde kim elenecek? - izle

Big Brother Türkiye 8. hafta finalinde kim elenecek? - izle

22.01.2016 - 16:42 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin eğlenceli yarışması Big Brother Türkiye'de yarın akşam 8. hafta finali ile izleyici karşısına çıkacak. Big Brother Türkiye 8. hafta finalinde kim elenecek? Eleme potasında Rezan, Hüseyin, Seda ve Funda var...

Big Brother Türkiye 8. hafta finalinde kim elenecek - izle

Big Brother Türkiye Evine Veda Eden İsim Kim Olacak?

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye’ evinin 8. elemesi Cumartesi gerçekleşecek. Big Brother Türkiye haftanın finali’nde eleme listesine giren isimler bu kez; Rezan, Seda, Funda ve Hüseyin oldu. İzleyicilerden en az oy alan 4 yarışmacıdan biri eve veda edecek.

‘Çark Görevi’nde Eleme Listesine Girdiler

‘Big Brother Türkiye’nin geçtiğimiz cumartesi akşamı ekrana gelen ‘Haftanın Finali’ bölümünde, ‘Big Brother’ın ev halkına verdiği ‘Çark’ görevinde ‘Eleme Listesi’ seçeneğini tutturan İdil, Seda’nın elenmesini istemiş, ‘Eleme Listesi’ seçeneğini tutturan diğer isim olan Seda da Rezan’ın ismini söylemişti. ‘Çark’ görevi sonunda Seda ve Rezan, ‘Big Brother Türkiye’nin 8. Haftasının eleme listesine giren ilk iki isim olmuştu.

Haberin Devamı

Ev Halkı ‘Hüseyin ve Funda Gitsin’ Dedi

8. haftanın eleme listesine girecek son iki kişi için, ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının hafta içinde ikişer isim vererek yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenenler; 7 oy ile Hüseyin ve 6 oy ile de Funda oldu. Böylece ‘Big Brother Türkiye’nin 8. Haftasının eleme listesi; Seda, Rezan, Hüseyin ve Funda’dan oluştu.

Seda İlk Kez Eleme Listesinde

‘Big Brother Türkiye’nin 8. haftasında; Rezan 3’üncü, Funda ve Hüseyin 2’nci kez eleme listesinde yer alırken, Seda ise ilk kez yer aldı. Cumartesi akşamı dört yarışmacıdan biri ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek.

Yayın Günü: 23 Ocak Cumartesi

Yayın Saati: 20.00