Gündem Bakan Koca ne zaman açıklama yapacak? Bilim Kurulu Toplantısı...

Bakan Koca ne zaman açıklama yapacak? Bilim Kurulu Toplantısı...

25.11.2020 - 17:10 | Son Güncellenme:

Koronavirüs vaka sayılarında son dönemde yaşanan artış yeni tedbirleri de beraberinde getirdi. Belirli saatlerde sokağa çıkma yasağı, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişiler için sokağa çıkma kısıtlaması ve restoran, kafe gibi yerlerin belli saatlere kadar açık olması yönünde birçok yeni tedbir kararı alındı. Koronavirüs salgını ile ilgili her hafta toplanan Bilim Kurulu'nun bu haftaki toplantısı ne zaman yapılacak merak konusu. Bilim Kurulu Toplantısı ardından Bakan Koca'nın son dakika açıklamaları olacak.

Bakan Koca ne zaman açıklama yapacak Bilim Kurulu Toplantısı...

Koronabirüs Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman olacak? Vatandaşlar koronavirüs ile ilgili son değerlendirmeleri merak ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılacak Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından Bakan Koca son dakika açıklamalarında bulunacak. Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Haberin Devamı

TÜRKİYE GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU

Türkiye'de son 24 saatte güncel verilere göre dün 162 bin 131 test yapıldı, 7381 kişide Covid-19 tespit edildi. Son 24 saatte 161 hasta vefat etti, 3678 kişi iyileşti. Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 381 bin 569'a yükseldi.

KORONA VİRÜS BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı bugün saat 17.00'de başladı. Bakan Koca'nın saat 19.00'da basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.