Gündem BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı? BİLSEM grup tarama sonuçları ne zaman açıklanacak?

BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı? BİLSEM grup tarama sonuçları ne zaman açıklanacak?

29.02.2020 - 12:17 | Son Güncellenme:

BİLSEM grup tarama sınavları devam ediyor. Sınavların bitimine 19 gün haldı. 4 Ocak'tan bu yana binlerce öğrenci sınava girerken şimdi bu adaylar BİLSEM grup tarama sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu soruyor.

BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı BİLSEM grup tarama sonuçları ne zaman açıklanacak

 

BİLSEM grup tarama sınavları 4 Ocak'ta başladı. Sınavlar 19 Nisan'da son bulacak. Şu ana kadar binlerce öğrenci sınavda ter döktü. Şimdi öğrenciler ve veliler sonuçların ne zaman ilan edileceğini merak ediyor. İşte BİLSEM grup tarama sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabı...

Haberin Devamı

BİLSEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

BİLSEM grup tarama sınavlarının tarihi, 4 Ocak-19 Nisan 2020 aralığında olacak. Bu sınavın sonuçları ise 22 Nisan tarihinde açıklanacak.

BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAVI NE ZAMAN?

Bireysel değerlendirme sınavı ise 1 Haziran-28 Ağustos tarih aralığında gerçekleşecek. Bu sınavın sonuçları ise 4 Eylül 2020 tarihinde açıklanacak.

BİLSEM NEDİR?

Bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM); örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel yetenek, görsel sanatlar veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitim vermek üzere açılan özel eğitim kurumlarıdır.

Haberin Devamı

Özel yetenekli öğrencilere kendi potansiyellerini anlamaları, kendilerine ve topluma katkıda bulunabilmeleri için okullarda verilen eğitimi zenginleştiren ve farklılaştıran bir eğitim programı sunan bilim ve sanat merkezleri 81 ilde hizmet vermektedir.