Gündem Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.01.2019 - 09:27 | Son Güncellenme:

ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili beklenen açıklama geldi ve dizinin 17. yeni bölüm tarihi belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Demir ve Züleyha arasında neler yaşanacak merak konusu. ATV tarafından Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm yayın tarihi duyuruldu.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölümü 24 Ocak Perşembe akşamı 20.00'de ATV'de ekrana gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı? Züleyha yeni arabasıyla İstanbul'a mı kaçıyor? Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası mı olacak? Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek? Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.