Gündem Bizim Hikaye 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.10.2017 - 10:41 | Son Güncellenme:

Bizim Hikaye 5. son bölümüyle izlendi. Perşembe akşamları ekrana gelen Fox TV'nin yeni dizisi Bizim Hikaye'de Fikri kolay yoldan para kazanmanın yolunu bulur. Ancak beklemediği bir sürprizle yüzleşmek zorunda kalır. Ölüm korkusu Fikri'yi hatalarından geri dönmeye iter. Bizim Hikaye 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Bizim Hikaye 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bizim Hikaye 5. son bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Yayınlandığı ilk günden bu yanan büyük bir ilgi ile takip edilen Bizim Hikaye 5. bölümde Filiz'in öğrendiği gerçeklerin ardından Barış, Filiz'i geri kazanabilmek için büyük çaba sarfetti.

Haberin Devamı

BİZİM HİKAYE 5. BÖLÜM FRAGMANI

BİZİM HİKAYE 5. BÖLÜM ÖZETİ

Filiz Barış’ın valelik yapmadığını öğrenmiş ve yaşadığı şokla eve dönmüştür. Artık Barış’ın yüzünü görmeyi istememektedir. Barış’ın ise hiçbir şeyden haberi yoktur. Atlayıp eve gelir. Filiz’in ağır tepkisiyle karşılaşır. Barış Filiz’i geri kazanabilmek için yaptığı işi bırakmaya karar verir, ancak ortağı Cenk bozulur ve hatta Barış’ı çok zora sokacak bir işe dahi kalkışır.

Tufan da Tülay’a söylediği yalanın altında ezilir. Gerçeği söylemeye çalışsa da bir türlü beceremez. Nihayet mecbur kalıp söyler. Tülay şok yaşar.

Fikri yine kolay yoldan para kazanmanın kurnazca bir yolunu bulur, ancak işler yolunda gitmez. Üstelik ölüm korkusuna tutulur. İmama koşar. İmam ölmeden önce evlatlarının hayır duasını almasını söyler. Bu Fikri için çok ciddi bir iştir. Eve döner ve çocuklarıyla ilgilenmeye karar verir. Ancak Kiraz ve Fikret için bu ilginin sonu hüsran olacaktır.

Haberin Devamı

Bu sırada Hikmet markette Asım’ın Esra’ya şiddet uyguladığına şahit olur, sinire keser, o aşık olduğu kadındır ve ona destek olmaya çalışır. Okulda Fikret için işler yolunda değildir. Öğretmen anne babasını okula çağırır. Fikret zor durumdadır. Rahmet, Müjde’nin tavsiyesiyle eski bir arkadaşının sınavına girmeye karar verir, ancak çocuğun Müjde’nin eski çıktığı çocuk olduğunu öğrenince işin rengi değişir…