Gündem Bodrum Masalı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bodrum Masalı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

29.10.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı dün akşam 10. son bölümü ile ekrana geldi. Issız adaya düşen Ateş ve Aslı kurtarılmayı bekliyor. 11. bölüm fragmanı da yayınlanan Bodrum Masalı'nın yeni bölümlerinde neler olacak?

Bodrum Masalı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bodrum Masalı 10. bölümüyle soluk soluğa izlendi. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Bodrum Masalı 10. bölümde nefesleri kesen gelişmeler yaşandı. Bodrum Masalı 10. bölümün sona ermesinin ardından 11. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bodrum Masalı 10. Bölüm'de; Aslı ile Ateş'in karşılaştığı sürpriz, herkesi derinden etkileyecek!

Ateş, Cahit’in şantaj için kullandığı belge ve fotoğrafların bulunduğu hard diski almak için uğraşırken, yakalanma riski ile burun buruna gelir. Cahit, Ateş’i affetmeyecektir bu kez. Her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Alara’yı da evden kovar.

Cenk’in, Su’ya çok kritik bir anda yardımcı olması Kelebek’i rahatsız eder. İpek, ona olan duygularını Kelebek’e açıklar. Evren, Yıldız’la arasını düzeltmek için her yolu deneyecektir. Bu uğurda kimseyi kullanmaktan çekinmeyecektir. Faryalı ise tüm samimiyetiyle Yıldız’a yardımcı olmaya çalışmaktadır. Evren’e kızgın olan Gözde ise Yıldız’a gerçekleri söylemekle söylememek arasında kalır. Ateş ve Aslı duygusal bir gece geçirirler ama o tatlı saatler fazla uzun sürmeyecektir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 11. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ