Gündem Bodrum Masalı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bodrum Masalı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

02.04.2017 - 09:33 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 30. bölüm ile ekrana geldi. Kanal D ekranlarının sevilen gençlik dizisi Bodrum Masalı 30. bölümde Kelebek'in gizemli kız arkadaşı kimdi? Bodrum Masalı dizisi izleyenlerini bu hafta bir sürpriz karşıladı. Dizi özetsiz olarak yayınlandı.

Bodrum Masalı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bodrum Masalı 30. bölümde Kelebek ile Su kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Kanal D ekranlarının Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Bodrum Masalı heyecan dolu 60 dakikalık yeni bölümüyle 2 Nisan Pazar 20.00'de Kanal D ekranındaydı!

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI 30. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş, kendisini Lal’le dudak dudağa gören Aslı’ya durumu açıklamak ve sevgilisinin gönlünü almak için yöntemler düşünmeye başlar. Aslı ise kalp kırıklığını üzerinden atabilmiş değildir. Ferdi’nin “yüzük ver, evlen” önerisi aklına yatar. Lal ise bu hareketi yapmasının sebebi olarak gördüğü Bora’yı suçlar.

Bora da Lal ile ilişkisi konusunda tedbirler alması gerektiğine ikna olur, o tedbirler tam da Gözde ve Evren’in istediği gibidir. Evren, Bora’yı köşeye sıkıştırma konusunda çalışmaya devam etmektedir ve Bora’nın annesinin sırrına yaklaşır. Faryalı, Maya ve Yıldız arasındaki gerginlik nedeniyle kendisini köşeye sıkışmış hissetmektedir.