Gündem Bodrum Masalı 32. bölüm fragmanında Ateş ve Aslı evleniyor mu?

Bodrum Masalı 32. bölüm fragmanında Ateş ve Aslı evleniyor mu?

09.04.2017 - 09:43 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı dizisi 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her pazar akşamı Kanal D'de sevenleriyle buluşan Bodrum Masalı dizisinde bu hafta Su, Ateş'in Aslı'ya evlenme teklifi ettiğini Yıldız'a söyler. Bu duruma şaşıran Yıldız, daha çok erken olduğunu söylerek, evlenme teklifine tepki verir. Nefes kesen son bölümden sonra Bodrum Masalı yeni bölümü ile 23 Nisan Pazar akşamı Kanal D'de!

Bodrum Masalı 32. bölüm fragmanında Ateş ve Aslı evleniyor mu

Bodrum Masalı 31. son bölümü dün akşam sevenleriyle buluştu. Merakla beklenen Bodrum Masalı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş'in sürprizi karşısında şaşkına dönen Aslı, çok istediği o yüzüğü görünce gözlerine inanamıyor! Aslı'nın, hiç beklemediği anda gelen evlenme teklifine cevabı ne olacak? Bodrum Masalı 32. Bölüm 23 Nisan Pazar akşamı Kanal D'de!

Haberin Devamı

Ateş'in yüzükle karşısına çıkarak evlenme teklifi etmesi Aslı'yı şaşkına çevirir. Aslı ve Ateş'i izleyen, Kelebek ile Su ise, Aslı'nın evlenme teklifini kabul edip etmeyeceği konusunda aralarında tartışırlar.

Su, Ateş'in Aslı'ya evlenme teklifi ettiğini Yıldız'a söyler. Bu duruma şaşıran Yıldız, daha çok erken olduğunu söylerek, evlenme teklifine tepki verir. Ateş ise aradığı aşkı bulduğunu ve beklemesi için herhangi bir sebep olmadığını açıklar.

Annesi ile konuşan Aslı, Ateş'in evlenme teklifi ettiğini Maya'ya söyler. Maya da bu işlerin aceleye gelmeyeceğini söylereyek, bu teklifi erken bulur.

Aslı ile Ateş, aile engeline takılacak mı?

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Faryalı, Yıldız ile geçmişte vermesi gerektiği birliktelik kararında geç kalmaktan dolayı rahatsızdır. Yıldız ise, geleceğe bakmaktadır!

Haberin Devamı

Ateş, Aslı ile yollarını temelli birleştirecek olan kararı vermiştir. Son söz Aslı'dadır artık! Aslı, Ateş'in teklifini kabul edecek mi?

Yıldız ile arasını düzeltmeye kararlı olan Faryalı, Yıldız’ın gönlünü almak için çabalar. Aslı ise Ateş’in yaptığı şirinliklere rağmen yelkenleri suya indirmez. Maya’nın gelişinden sonra Bora ile eskisi gibi olmadığını düşünen Lal, Ateş’i de öptükten sonra iyice dağılır, yapayalnız kalır.

Evren, Bora’nın sırrını öğrenmek için Yıldız’ı kullanır ve bu büyük sırrı öğrenmek üzeredir. Gözde sırrını gizlemekte başarılıdır, Evren ile evlilik hazırlıklarına başlamışlardır. Ateş Aslı’ya kendini affettirmek için kara kara düşünürken Ferdi’nin verdiği yüzük alma fikri aklına yatmıştır.

BODRUM MASALI 32. BÖLÜM FRAGMANI