Gündem Bodrum Masalı 33. yeni bölüm fragmanında duygu dolu sahneler!

Bodrum Masalı 33. yeni bölüm fragmanında duygu dolu sahneler!

23.04.2017 - 10:51 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 33. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Bodrum Masalı 33. yeni bölümde Faryalı ile Bora yüzleşti. diğer yandan Ateş, Aslı'ya evlilik teklifi yaptı. Peki sevilen dizi Bodrum Masalı'nda Aslı, Ateş'in teklifini kabul etti mi?

Bodrum Masalı 33. yeni bölüm fragmanında duygu dolu sahneler

Bodrum Masalı 32. bölüm ile ekrana geldi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazar akşamlarına ismini yazdıran Bodrum Masalı dizisinin 32. bölümünde Ateş, Aslı'ya evlilik teklifi yaptı; Aslı bu teklife cevap verdi! Aslı, Ateş ile evlenmeyi kabul etti mi? Bodrum Masalı 33. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yapımını TMC’nin yaptığı pazar günleri ekrana gelen sevilen dizisi Bodrum Masalı dizisi yeni bölümünde Faryalı ile Bora yüzleşti; eski defterler bir kez daha açıldı! Nejat İşler’in, Timuçin Esen ve Şevval Sam’ın başrollerini paylaştığı Bodrum Masalı, heyecan dolu 60 dakikalık yeni bölümüyle 23 Nisan Pazar 20.00'de Kanal D ekranlarındaydı.

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI 33. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 32. BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalı yeni bölümde Ateş’in kendisini affettirmek için Aslı’ya evlilik teklif etmesine Yıldız ve Maya farklı tepkiler verir. Kelebek ise şimdiden Su’ya yapacağı teklif için kafayı çalıştırmaya başlamıştır. Faryalı, hem Yıldız hem Maya yüzünden gerginlik yaşadığı Bora’nın odasına girerek onunla yüzleşir. Bu arada Bora, Evren’i tamamen oyun dışına atmak için onu adamlarına kaçırtır ve bilinmeyen bir yerde tutar.

Haberin Devamı

Faryalı ise Maya ve Yıldız arasındaki gerginliği ortadan kaldırmak için ikisini bir masada buluşturmanın iyi bir fikir olacağını düşünür.