Gündem Bodrum Masalı 42. yeni bölümüyle sezon finali yapıyor!

Bodrum Masalı 42. yeni bölümüyle sezon finali yapıyor!

11.06.2017 - 16:21 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 41. son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı'nda Ateş ve Su babalarının nerede olduğunu anlamak için harekete geçtiler, peki amaçlarına ulaşabildiler mi? Bodrum Masalı 42. yeni bölümü ile sezon finali yapacak, herkesi büyük bir şok bekliyor.

Bodrum Masalı 42. yeni bölümüyle sezon finali yapıyor

Bodrum Masalı son bölümünde yine heyecan yarattı. Bodrum Masalı'nın merakla beklenen 42. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu bölümüyle sezon finali yapacak olan Bodrum Masalı'nda herkesi gözyaşlarına boğacak bir gelişme yaşanıyor. İşte dizinin yeni bölüm tanıtımı...

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Evren, Bora’nın kendisini koyduğu gemiden kaçma planları yaparken, Ateş ve Su babalarının nerde olduğunu anlamak için harekete geçer. Faryalı’nın yanı sıra, Bodrum’u terk etmek için hazırlanan Gözde de Evren’i bulmak için çalışmaya başlar.

Kelebek’in, Su’nun Londra planlarından haberdar oluşu ikisini kopma noktasına getirir. Maya kendisine istemediği halde yardım etmeye çalışan Faryalı’nın bu tavrından rahatsızdır. Bu konuyu konuşmak için buluştuklarında gördükleri, Yıldız’ın kalbini çok kırar. Yıldız ve Maya, Faryalı konusunda yüzleşir.