Gündem Boğdum, çekiçle kafasına vurdum

Boğdum, çekiçle kafasına vurdum

08.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik bacak ve kolun, 27 yaşındaki Songül Erçil’e ait olduğu ortaya çıktı. Songül Erçil’i öldürdüğü belirlenen 37 yaşındaki Fatih K. gözaltına alındı.

Boğdum, çekiçle kafasına vurdum

F.K. savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Bir kahvehanede çalışan Fatih K., Erçil’in uyuşturucu almak için kahvehanenin tuvaletini kullanmak istediğini öne sürerek “Çıkmasını söyledim çıkmayınca tartıştık. Ben de boğdum. Öldüğünden emin olmak için kafasına çekiçle vurdum. Cesedi ortadan kaldırmak için 5 parçaya ayırarak

moloz çuvallarına koydum” dedi. Mersin’de denizde bulunan ve Erçil’e ait olduğu düşünülen kol, bacak ve başı olmayan gövde de DNA testi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Haftasonu sonu çöp arıtma ve

ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik bacağın ardından araştırmayı sürdüren polis, bir de sol kol bulmuştu. Bu arada Silifke’de de denize atılmış olan başsız, kol ve bacakları olmayan kadın cesedi bulundu.

Pansiyonda kalıyordu

Haberin Devamı

Bulunan gövde DNA testi için Adli Tıp’a gönderildi. Soruşturmayı genişleten polis çöpleri tek tek inceledi. Parçaların atılabileceği 30 mahalledeki 500 çöp konteynerinde inceleme yapan ekipler, tesiste bulunan bacaklardan birinin merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’nde toplanan çöplerin arasından çıktığını tespit etti. Mahalleyi mercek altına alan ekipler, burada tek başına yaşayan ve son dönemde kaybolan kadın olup olmadığını araştırmaya başladı.

Bölgedeki pansiyon ve otellere yönelen polis, Kasaplar Çarşındaki bir pansiyonda yalnız yaşayan, Berlin doğumlu 2 çocuk annesi Songül Erçil’den bir haftadan beri haber alınamadığını belirledi. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, Erçil’in en son 30071 Sokak’ta görüldüğünü tespit etti. Bu sokakta çalışmalarını yoğunlaştıran cinayet masası dedektifleri, bir kahvede çırak olarak çalışan Fatih K.’nın, Erçil’in kaybolmasının ardından Uşak’a gittiğini belirledi.

Mavi ışık altında inceleme

Fatih K.’yı takip altına alan ekipler, şüpheliyi Adana’ya dönüşte otogarda gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Fatih K.’nın çalıştığı kahvehanede arama yapan ekipler, tuvalette kadına ait uzun saçlar buldu. Tuvaleti tarayan ekipler, mavi ışıkta ortaya çıkan yoğun kan lekesine rastlayınca Fatih K. suçunu itiraf etti ve cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Haberin Devamı

‘Ona sahip çıktık kahvede iş bulduk’

Fatih K.’nın 14 yıldan beri çalıştığı kahvehane ve barındığı kulübenin çevresindeki esnaf, Fatih K.’nin psikolojik sorunları olduğunu öne sürdü. Fatih K.’ya sahip çıktıklarını söyleyen bir kişi, “Eşi öldükten sonra hayata küsüp Adana’ya geldiğini söyledi. Biz de kahvede iş verdik, evimize girip çıktı. Çamaşırlarını yıkadık, karnını doyurduk. Bu kulübede 14 yıldan beri yaşıyordu. Duyunca şoke olduk” dedi.

‘5 parçaya ayırıp çuvallara koydum’

Songül Erçil’in uyuşturucu almak için tuvaleti kullanmak istediğini öne süren Fatih K. ifadesinde, “Çıkmasını söyledim çıkmayınca tartıştık. Ben de boğdum. Öldüğünden emin olmak için kafasına çekiçle vurdum. Sonra cesedi ortadan kaldırmak için bıçak ve çekiç yardımıyla cesedi 5 parçaya ayırarak moloz çuvallarına koydum” dedi. Ekiplerce, Adana Adli Tıp Birimine getirilen zanlı, gazetecilerin “Neden öldürdün?” şeklindeki sorusu üzerine, “Çok pişmanım bir anlık öfkemin kurbanı oldum. İnsanlara da öfkelerinin kurbanı olmamalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.