Gündem Boksör kardeşlere dava! 7 yıla kadar hapisleri isteniyor

Boksör kardeşlere dava! 7 yıla kadar hapisleri isteniyor

15.04.2021 - 11:12 | Son Güncellenme:

Şişli’de alacaklıları ile durumu çözmek bir avukatlık bürosunda buluştuklarında karşı tarafı feci şekilde döven boksör kardeşler Samet Keser ile kardeşi Seyda Keser hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede kardeşlerin 7 yıla kadar hapis istenirken, tarafların şikayetlerinden vazgeçtikleri anlatıldı.

Boksör kardeşlere dava  7 yıla kadar hapisleri isteniyor

Damla GÜLER / milliyet.com.tr

Haberin Devamı

İstanbul Şişli’de 20 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen olayda boksör Samet Keser ve kardeşi milli boksör Seyda Keser aralarında ticari anlaşmazlık olan ve alacaklı oldukları karşı taraf ile biz avukatlık bürosunda buluştu. Büroda bir süre konuşan ancak anlaşamayan taraflar arasında sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönünce boksör kardeşler karşı tarafı feci şekilde darp etti.

Boksör kardeşlere dava  7 yıla kadar hapisleri isteniyor

Olay yerine kısa sürede polis gelirken başından ciddi şekilde yaralanan Erdem Aytek ile burnu kırılan Ebubekir Nurullah Özdoğan ambulans gelene kadar polis aracının içinde bekletildi. Boksör kardeşler ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

7 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENDİ

Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Olayın tek tek anlatıldığı iddianamede boksör kardeşler Samet Bezer ve Seyda Keser ile Hakkı Kaya, Erdem Aytek ve Ebubekir Nurullah Özdoğan “müşteki sanık” olarak yer aldı.

Haberin Devamı

Boksör kardeşlere dava  7 yıla kadar hapisleri isteniyor

İddianamede sanıkların tamamı için, “silahlı tehdit” ve “silahla kasten yaralama” suçlarından 2 yıl 9 aydan 7 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edildi. Hazırlanan iddianame ilk olarak Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Ancak iddianameyi inceleyen mahkeme, “yaralama” suçunun kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde olduğunu belirterek iddianameyi Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Öte yandan tarafların soruşturma aşamasında dilekçe vererek şikayetlerinden vazgeçtikleri de iddianamede anlatıldı.

Yazarlar