Gündem BTK IMEI Sorgulama

BTK IMEI Sorgulama

20.03.2015 - 15:26 | Son Güncellenme:

BTK IMEI sorgulama işlemi internet üzerinden kolayca yapılabilmektedir. Imei sorgulama işlemi hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

BTK IMEI Sorgulama

Teknolojinin hızla gelişmekte olduğu modern dünyada internet yaşamın her alanında kendisine yer buluyor. Gidilen her yerde internetin bulunmasında en önemli rolü üstlenen yeni nesil akıllı cihazlar 7’den 70’e her yaş grubundan kişi için büyük furya olarak öne çıkıyor. Günümüz modern çağında da son derece yoğun bir şekilde kullanılmakta olan akıllı cihazlar günümüzün en etkileyici ve en önemli teknolojileri olarak insanların yaşamları içerisinde kendisine yer buluyor.

Haberin Devamı

IMEI SORGULAMA

Teknoloji pazarının dünya genelinde en büyük ve en aktif pazarlarından birisini oluşturmakta oluşturan Türkiye’de IMEI sorgulama hizmetleri oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından vatandaşlara sunulmakta olan IMEI sorgulama hizmeti ile birlikte artık kolayca akıllı cihanız ile ilgili olarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Vatandaşlar artık akıllı cihazlar ile ilgili olarak IMEI sorgulama işlemini yaparak, cihazlarının durumuna ilişkin bilgi sahibi olunabiliyor olması nedeni ile sıklıkla kullanılıyor.

Teknoloji alanında hızlı gelişim ile birlikte yaşamımızda önemli bir yer edinen IMEI sorgulama hizmetinin yanı sıra internette önemli bir rol üstleniyor. Son yıllarda büyük bir hız ile gelişmekte olan teknoloji ile birlikte Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ nun dijital platformdaki IMEI sorgulama hizmeti son zamanlarda oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından sunulmakta olan IMEI sorgulama hizmetlerinde artık e-Devlet sistemini kullanıyor.

Haberin Devamı

E-Devlet sistemi üzerinden son derece pratik ve kolay bir şekilde IMEI sorgulama işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştireceğiniz IMEI sorgulama işleminizi sisteme giriş yapmanıza gerekte bulunmuyor. Bir akıllı cihaz ile ilgili olarak tüm bilgilere ulaşabileceğiniz bu IMEI sorgulama işlemi ile birlikte artık başta ikinci el akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar alım-satım işlemlerinizi çok daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

IMEI sorgulama işlemlerinizle birlikte artık internet üzerinden kolay bir şekilde akıllı cep telefonunuzun veya tablet bilgisayarınızın kayıt durumu, çalıntı durumu, kayıt tarihi, kayıt ettiren kurum veya kişi gibi bilgilerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. BTK IMEI sorgulama hizmeti e-Devlet sisteminin en çok kullanılan hizmeti olarak öne çıkıyor. İkinci el alım-satım işlemleri kadar IMEI sorgulama sıfır akıllı cihaz alımında da önemli bir rol üstleniyor.