Gündem Burcu Bakdur kimdir?

Burcu Bakdur kimdir?

13.12.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Burcu Bakdur Youtube'ta açtığı 'Nedir?' kanalına Cem Yılmaz ve Okan Bayülgen konuk ederek adeta adından söz ettirmeye devam ediyor? Peki Burcu Bakdur kimdir? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar ve Burcu Bakdur hakkında bilinmeyenler..

Burcu Bakdur kimdir

Burcu Bakdur adından söz ettirmeye devam ediyor. Youtube'de açtıuğı 'nedir' kanalı sayesinde ünlenen Burcu Bakdur ünlü isimleride videolarına konuk ediyor. Peki Burcu Bakdur

Haberin Devamı

kimdir? işte detaylar..

Burcu Bakdur, 14.06.1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Burcu Bakdur’un saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. Burcu Bakdur’un boyu 1.74 metre kilosu ise 63 kilogramdır. İlkokul, Ortaokul ve Lise hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Üniversiteye kayıt olarak oldukça başarılı sonuçlar alıp mezun olma hakkını kazandı. Küçüklüğünden beri yenilik ve teknolojiye oldukça meraklıydı. Son günlerin en popüler ve en çok izlenilen video paylaşım platformu YouTube oldukça başarılı işlere imza atmaya başladı ve kullanıcılarına sunmuş olduğu kendilerine ait kanal açma yöntemi ile popülerliliğini oldukça arttırmıştır.

Tabii geliştirilen bu uygulama ile birlikte bazı kullanıcılar bu işlemi ücret kazanmak için yapsa da bazı yardım severler tarafından tabiri caiz ise hobi olarak yapılmaktaydı. YouTube kanallarının son günlerde neredeyse tüm sosyal medya hesaplarında görmüş olduğumuz ‘Nedir?’ video kanalı olmuştur. Paylaşmış olduğu videoların arasından en çok izlenilen ve beğenilen Cem Yılmaz ile birlikte açıklamasını yapmış olduğu Klişe Nedir? isimli video olmuştur.

Haberin Devamı

Paylaşılan bu videolar ile birlikte Burcu Bakdur kendinden oldukça bahsettirmeye başladı. Anlaşılan o ki geçmiş yıllarda da almış olduğu sunuculuk derslerini burada tüm kullanıcılara sunma fırsatını yakalamış gibi gözüküyor. Nedir? video izleme kanalının hazırlayan ve yöneten kişi Orçun Baş, yönetmen yardımcısı ise Gül Öztürk’dür. Burcu Bakdur’un da söylediği gibi hayatımızın hemen hemen her yerinde karşımıza çıkan fakat bir türlü ne işe yaradığını ve anlamının ne olduğunu Nedir? kanalına sormanız yeterli.

Burcu Bakdur’un Yayınladığı Videolar

Klişe Nedir?

Cehalet Nedir?

Koalisyon Nedir?

Diktatör Nedir?

Korse Nedir?

4.5 G Nedir?

PMS Nedir?

Narsisizm Nedir?